پنج‌شنبه 4 بهمن 1403

سرمایه گذاری230 میلیارد تومانی در پایانه های مرزی آذربایجان غربی

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
سرمایه گذاری230 میلیارد تومانی در پایانه های مرزی آذربایجان غربی

معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از سرمایه گذاری بالغ بر 230 میلیارد تومان در پایانه های مرزی آذربایجان غربی خبر داد.

معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از سرمایه گذاری بالغ بر 230 میلیارد تومان در پایانه های مرزی آذربایجان غربی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت راه و شهرسازی، داریوش امانی، معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در بازدید خود در استان آذربایجان غربی گفت: طرح جامع ساخت پایانه مرز رازی بعنوان یکی از مهم‌ترین مرزهای زمینی کشور در خصوص جابجایی و ترانزیت مسافر محسوب می‌شود که جهت سرعت بخشی به کار آمادگی کامل برای رفع مشکلات احتمالی در روند اجرا از جمله موانع اعتباری مورد نیاز هستیم تا این طرح فاخر تا پایان دولت افتتاح و به بهره برداری برسد.

وی ادامه داد: تاکنون 65 میلیارد تومان به پیمانکار طرح جامع ساخت پایانه مرزی رازی پرداخت و 70 میلیارد تومان نیز هزینه شده و نزدیک به 30 تا 40 میلیارد تومان اعتبار برای اتمام پروژه پایانه مرزی رازی لازم است.

معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با بیان اینکه برای اجرای طرح‌های عمرانی در 5 مرز رسمی استان حدود 230 میلیارد تومان هزینه شده است، اضافه کرد: ساماندهی پایانه مرزی بازرگان و تکمیل پایانه مرزی سرو از جمله این پروژه‌های عمرانی را شامل می‌شود که اعتبارات آن پیش‌بینی شده و مقرر است مقام عالی وزارت به زودی جهت شرکت در شورای ساماندهی مبادی ورودی و خروجی کشور با موضوع آغاز طرح مدیریت یکپارچه پایانه‌های مرزی بصورت پایلوت در پایانه مرزی بازرگان حضور یابند.

این مقام مسئول اولویت نخست کاری سازمان راهداری و حمل نقل جاده‌ای در سالجاری را راههای منتهی به پایانه‌های مرزی عنوان کرد و گفت: در این بین و بعنوان اولویت‌های بعدی نگهداری از راه‌های موجود نیز دارای اهمیت بالایی است.

امانی اضافه کرد: استان آذربایجان عربی با وجود پنج مرز رسمی از پتانسیل بالایی در تبادل و حمل و نقل کالا و مسافر با کشورهای همسایه برخوردار بوده که این امر اهمیت نگهداری از راه‌های استان را دوچندان کرده است و براین اساس حدود 340 میلیارد تومان اعتبار استانی برای نگهداری از راه‌های استان در نظر گرفته شده بود که 60 درصد آن تخصیص پیدا کرد و امسال نیز این اعتبارات حدود 20 درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به اینکه از سالجاری اعتبارات راه‌های روستایی از طریق اعتبارات استانی پرداخت می‌شود، تصریح کرد: در حال حاضر 3500 کیلومتر راه روستایی آماده آسفالت در سراسر کشور وجود دارد که آماده سازی آن توسط ماشین آلات ادارات کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای انجام شده و به همین مقدار نیز عملیات زیر سازی انجام می‌شود و در این بین با دستگاه‌هایی مانند بنیاد علوی و بنیاد برکت برای تحقق جهاد آسفالت روستاهای بالای 20 خانوار مشارکت می‌شود.