پنج‌شنبه 19 شهریور 1405

سرمربی تیم فوتبال شهید قندی یزد ابقا شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
سرمربی تیم فوتبال شهید قندی یزد ابقا شد

یزد - ایرنا - سرپرست تیم فوتبال شهید قندی یزد در لیگ دسته 2 فوتبال کشور گفت: با صلاحدید هیات مدیره باشگاه، «وحید مظاهری» برای یک فصل دیگر هدایت این تیم را به عهده گرفت و در سمت خود ابقا شد.

محمود انصاری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: انتخاب بازیکنان و آغاز تمرین تیم برای حضور در لیگ امسال به زودی توسط سرمربی اطلاع‌رسانی می‌شود.

وی ادامه داد: مسابقات فوتبال قهرمانی لیگ دسته دوم باشگاه‌های کشور بر اساس نظر فدراسیون از 15 آبان‌ماه امسال آغاز می‌شود و تیم قندی در فصل گذشته پنجم شد.

مظاهری بازیکن سابق پرسپولیس تهران و در لیگ 2 کشور همراه با تیم‌های استقلال تهران و «بادران نوین» نتایج خوبی کسب کرده است و سابقه مربیگری در تیم امید باشگاه پرسپولیس را نیز در کارنامه دارد.

مسابقات لیگ دسته 2 فوتبال کشور با حضور 28 تیم در 2 گروه 14 تیمی برگزار می‌شود.

هم اکنون تیم‌های یزد لوله و شهید قندی به ترتیب در لیگ دسته سوم و دسته دوم کشور به نمایندگی از این استان حضور دارد.

استان یزد با 48 هیات ورزشی و 62 هزار ورزشکار بیمه شده، 30 تیم فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی در لیگ‌های کشوری در رده سنی پایه دارد.

*س_برچسب‌ها_س*