دوشنبه 27 مرداد 1404

سرمربی سابق تیم ملی کشتی فرنگی و عنواندار جهان درگذشت

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
سرمربی سابق تیم ملی کشتی فرنگی و عنواندار جهان درگذشت

حسین ملاقاسمی نایب قهرمان کشتی جهان و سرمربی سابق تیم ملی کشتی فرنگی درگذشت.

حسین ابراهیمیان (ملاقاسمی) متولد سال 1311 و از همدوره‌های جهان پهلوان تختی بود که در مسابقات جهانی کشتی آزاد سال 1957در استانبول ترکیه موفق به کسب مدال نقره جهان شد. او که از شاگردان حبیب‌الله بلور بود به دلیل بیماری سرطان در بخش مراقبت‌های ویژه در یکی از بیمارستان‌های هلند به دیار باقی شتافت.

زنده یاد ملاقاسمی در رقابت‌های جهانی سال‌های 1961 و 1962 در ژاپن و آمریکا در رشته فرنگی برای ایران به میدان رفت و به عناوین ششم و پنجمی رسید. او همچنین در 2 المپیک 1960 و 1964 برای ایران کشتی گرفت که در سال 1960 مقام ششمی را از آن خود کرد.

مرحوم ملاقاسمی سال‌ها در کسوت سرمربی، مربی، کمیته فنی، شورای فنی، مدرس به کشتی ایران خدمت کرد و موفقیت بزرگ تیم کشتی فرنگی ایران در بازی‌های آسیایی 1974 تهران که با کسب 8 مدال طلا و یک نقره همراه بود با سرمربیگری او به ثمر نشست.

زنده یاد ملاقاسمی از سال 1345 وارد دنیای هنر و بازیگری شد.

باشگاه خبرنگاران جوان، مصیبت وارده را به خانواده محترم این پیشکسوت کشتی تسلیت عرض نموده و برای آن مرحوم از درگاه خداوند متعال طلب غفران دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی کشتی و رزمی