سروری: اگر شهرداری در سیل به داد مردم نمیرسید، مشخص نبود چه فاجعهای رخ میداد / برخی جز سیاهنمایی هیچ رسالتی ندارند

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، پرویز سروری در صحن امروز شورای شهر تهران اظهارداشت: هفته گذشته شاهد نعمت الهی بودیم که به دلیل ترک فعل های صورت گرفته شاهد نقمت بودیم و این سیل به جان مردم و منازل آنها خسارت وارد کرد.
نایب رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه رسانه ها باید مطالبات مردم را مطرح کنند، اظهار کرد: برخی گویا جز سیاه نمایی هیچ رسالتی ندارند؛ در حادثه امامزاده داوود جالب است که تهران با اینکه در وضعیت هشدار بود و آمادگی صددرصدی داشت و خدمات رسانی در این بخش در حوزه اختیار شهرداری تهران نبود، اما این نهاد در اولین ساعت وارد عمل شد.
وی افزود: هزاران نفر در این منطقه حضور پیدا کردند و اگر شهرداری تهران در منطقه حضور پیدا نمی کرد و به داد مردم نمی رسید، مشخص نبود چه فاجعه ای در امامزاده داوود رخ دهد. بیش از 200 دستگاه ماشین آلات به کار گرفته شد و بیش از هزار نیروی آتش نشانی از روز اول حضور داشتند و آواربرداری به بهترین شکل صورت گرفت و صبح دیروز مردم در آستان امامزاده نماز اقامه کردند. با این وجود آنچه که در برخی رسانه ها مطرح شد شوآف شهرداری بود.
سروری افزود: اگر شهرداری کمک نمی کرد هیچ کسی نمی توانست بگوید چرا شهرداری وارد عمل نشده و کمکی نکرده است؛ برخی هیچ یک از خدمات را ندیدند اما این موضوع را مطرح کردند که چرا آقای زاکانی با کفش وارد گل شده است. کدام یک از این خدمات شوآف است؟
انتهای پیام /