سرپرست فرمانداری: وحدت شیعه و سنی زمینهساز توسعه آستاراست
آستارا - ایرنا - سرپرست فرمانداری آستارا گفت: وحدت شیعه و سنی زمینه ساز توسعه این شهرستان است و در این راستا علما به عنوان مبلغان دینی وظیفه مهمی برعهده دارند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، عنایت رضایی پور روز شنبه در نشست با علمای اهل سنت در فرمانداری آستارا افزود: وجود مذاهب و اقوام مختلف یکی از ظرفیت ها و فرصت های کشور است و اتحاد، انسجام و همبستگی بین اهل تشیع و تسنن در شهرستان آستارا بی نظیر است.
وی بیان کرد: اهل سنت و شیعه در کنار همدیگر در هشت سال دفاع مقدس مجاهدت کردند و 12 هزار شهید اهل سنت به نظام جمهوری اسلامی ایران تقدیم شده است. روز به روز بر اتحاد شیعه و سنی آستارا افزوده می شود و تقویت روحیه انقلابی به خصوص در جوانان و وحدت در برابر دشمنان اسلام واجب است و عالمان دین با تبیین منویات مقام معظم رهبری، وحدت آفرین باشند.
سرپرست فرمانداری آستارا اضافه کرد: امنیت و پیشرفت اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی جامعه حاصل وحدت مردم است و باید از ظرفیت علمای اهل سنت در آئین های ملی و مذهبی آستارا استفاده شود.
وی بیان کرد: آبرسانی و گازرسانی به مناطق روستایی و مرزی و تکمیل طرح های نیمه تمام، از راهبردهای دولت کار و کرامت است و دولت برای حل مشکلات مردم از همه ظرفیت ها استفاده می کند.
وی ادامه داد: در طول تاریخ با وجود دسیسه ها، توطئه ها و تفرقه افکنی های دشمنان نظام و انقلاب اتحاد، انسجام و همبستگی بین اهل تشیع و تسنن حفظ شده است و پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و رهبری بنیانگذار انقلاب نقشه های استکبار جهانی مبنی بر اختلاف بین اهل تسنن و تشیع نقش برآب شد.
رضایی پور گفت: یک عده با بزرگ نمایی اختلافات اندک بین اهل تسنن و تشیع، به برادرکشی و جنگ در منطقه دامن می زنند و هدف آن ها از شلعه ور کردن آتش اختلاف در بین اهل تشیع و تسنن، غارت منابع عظیم کشورهای خاورمیانه و جهان اسلام است.
سرپرست فرمانداری آستارا با تاکید بر لزوم حفظ اتحاد و انسجام با توجه به شرایط کنونی، اضافه کرد: حفظ وحدت بین امت اسلامی بسیاری ضروری بوده و تنها راه نجات از این شرایط و بازگشت آرامش به منطقه حفظ یکپارچگی و کنار گذاشتن اختلافات قومی و قبیله ای است.
تجلیل از عالمان اهل سنت به دلیل تبلیغ دین مبین اسلام در روستاهای شهرستان آستارا از دیگر بخش های این نشست بود.
شهرستان مرزی بندر آستارا با 91 هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان و مرز جمهوری آذربایجان واقع شده و 17 درصد جمعیت آن را برادران و خواهران اهل سنت تشکیل داده است.