پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

سفرهای نوروزی به استان سمنان تا 53 درصد افزایش یافت

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
سفرهای نوروزی به استان سمنان تا 53 درصد افزایش یافت

سمنان - ایرنا - مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سمنان گفت: سفر مسافران نوروزی 1401 به این استان 28 تا 53 درصد افزایش یافت.

به گزارش ایرنا، امیر کرم زاده روز پنجشنبه در نشست شورای اداری استان سمنان در سالن یادگار امام (ره) استانداری افزود: در طرح نوروزی امسال یکهزار و 573 تردد از مبدا استان و 12 هزار و 844 تردد به استان سمنان ثبت شد که نشان از افزایش 28 تا 53 درصدی سفرها است.

وی بیان کرد: از ابتدای طرح نوروزی از بیست و پنجم اسفند 1400تا کنون 16 هزار مسافر شامل 3500 خانواده در مراکز آموزش و پرورش اسکان یافتند.

وی با اشاره به 250 مورد بازدید نظارتی از راه ها و مراکز اقامتی در همین مدت، تاکید کرد: سمنان جزو سه استان برتر در فعالیت ستاد خدمات سفر از سوی وزیر کشور شناخته شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سمنان یادآور شد: 80 هزار مسافر در 24 ساعت گذشته در استان در هتل ها و مراکز اقامتی اقامت داشتند.

وی با اشاره به افزایش اقامت از 24 ساعت به دو تا سه روز ابراز داشت: در قالب طرح نوروزی 16 بازارچه با 129 غرفه فعال، 102 بازدید نظارتی از تاسیسات انجام و سه هزار و 55 خدمت از سوی جوانان هلال احمر ثبت شد.

کرم زاده به ثبت متوسط هر ساعت 984 تردد خودرو در جاده های استان سمنان در طرح نوروزی 1401 اشاره و اضافه کرد: در قالب این طرح فعالیت 38 پایگاه انتظامی، 25 پایگاه امداد و نجات جاده ای، 42 پایگاه اورژانس، 12 پایگاه امداد خودرو، 11 داروخانه شبانه روزی و 61 پایگاه اطلاع رسانی گردشگری پیش بینی شد.

برچسب‌ها

پرونده خبری