سفر به نیویورک، دیپلماسی مبتنی بر دفاع مقدس بود
حاج علیاکبری با اشاره به بیانات رهبر انقلاب در دیدار با پیشکسوتان دفاع مقدس، گفت: همه دفاع مقدس به نام اسلام و اهلبیت بود و ترکیب نیروها و لشکرها وقتی بر محور مناطق و محلات و مساجد بود یک فضای زیست اجتماعی مبتنی بر هویت ملت عزیز ایران و مظهر یک انسجام ملی و یک صفحه بزرگ رنگارنگ از تجلی هویت اسلامی و ایرانی بود.
خطیب نمازجمعه تهران خاطرنشان کرد: ما این مسیر را با همین مردم و هدایت الهی و آسمانی امام عظیم الشان طی کردیم و قلههایی را فتح کرده و در آستانه فتح قلههای جدیدی است. فتح قله با تکیه بر این میراث بزرگ و نقشه راه میسر است. کارگاه تربیت کادر انقلاب و انسانهای عارف و مومن و رشید و میدان تجلی عقلانیت و دانش جوانان رشید در جنگی طولانی بود که ایمان مردم ما ظهور کرد و مردمیترین دفاع را پیش روی ما گذاشت.
وی با بیان اینکه جنگ ادامه دارد و دشمنان همان دشمناناند ولی پیچیدهتر، گفت: توفیق ما مشروط بر این جنگ عظیم و میراث بزرگی است که همیشه تاریخ ما را میتواند بسازد. سفر رئیسجمهور نمونه دیپلماسی مقاومتی و مبتنی بر فرهنگ دفاع مقدس بود و در قامت نماینده ملت ایران با عزت و صلابت در برابر رسانهها و ملتها قرار گرفت و صدای رسای ملت ایران، انقلاب و جهان اسلام و شهیدان ما شد؛ این دیپلماسی موجب تبادل زندانیان و آزادی الواح تاریخی و رسوایی آن صهیونیست در سالن سازمان ملل شد و ضدانقلاب رسواتر که در برابر در سازمان ملل چه رسوایی به بار آورده بودند.
حاج علیاکبری تصریح کرد: این نسخه (دفاع مقدس) در مسائل دفاعی کشور را به باز دارندگی رساند. رژه امروز نیروهای مسلح ساعتها طول کشید که نماد مقاومت و پیشرفت ملت ایران است و همین نسخه باید در حوزه علم و دانش پیش رود. همین نسخه باید در حوزه فرهنگ تقویت شود و فرهنگ عمومی با نسخه دفاع مقدس فاصله دارد. در بخش اقتصاد هم به همین روش نیاز داریم. فردا اولین روز بازگشایی مدارس است و نسخه تربیت شایسته از دل این دفاع مقدس شروع میشود.