یک‌شنبه 7 دی 1404

سفیر ایران در کویت: منتظریم شرایط عراق برای میزبانی از مذاکرات ایران و عربستان مهیا شود

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
سفیر ایران در کویت: منتظریم شرایط عراق برای میزبانی از مذاکرات ایران و عربستان مهیا شود

سفیر ایران در کویت گفت: قرار بود ششمین دور مذاکرات میان ایران و عربستان ماه گذشته در عراق برگزار شود.

محمد ایرانی سفیر جمهوری اسلامی ایران در کویت با اشاره به روند مذاکرات ایران و عربستان گفت: قرار بود ششمین دور مذاکرات میان ایران و عربستان ماه گذشته در عراق برگزار شود که طبیعتا این دور از مذاکرات پس از پایان، به دیداری بین حسین امیر عبداللهیان وزیر خارجه ایران و فیصل بن فرحان همتای عربستانی او منتهی می شد.

وی ادامه داد: پس از اتفاقات و تحولات اخیر عراق، طبیعی است که بایستی منتظر بود تا کشور میزبان برای میزبانی و مدیریت مذاکرات آماده باشد.

سفیر ایران در کویت افزود: مقامات ایران نسبت به پیشرفت مذاکرات خوش‌بین هستند، ولی باید منتظر دعوت عراق از دو طرف برای ازسرگیری دور ششم مذاکرات در این کشور باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی