دوشنبه 5 آذر 1403

سقف کارت به کارت روزانه در سال 1403

وب‌گاه گسترش مشاهده در مرجع
سقف کارت به کارت روزانه در سال 1403

در این گزارش، به بررسی سقف روزانه انتقال وجه و کارت به کارت در سال 1403 و تفاوت‌های آن در روش‌های مختلف انتقال خواهیم پرداخت.

انتقال وجه از طریق کارت به کارت یکی از متداول‌ترین شیوه‌های پرداخت در دنیای دیجیتال به شمار می‌رود. با این حال، بانک مرکزی به منظور جلوگیری از پولشویی و سفته‌بازی، محدودیت‌هایی را برای سقف انتقال وجه کارت به کارت تعیین کرده است. میزان مبلغی که می‌توانید به صورت روزانه از طریق این روش انتقال دهید، تحت تأثیر عوامل مختلفی از جمله نوع بانک، روش انتقال (از طریق گوشی، خودپرداز، اینترنت و...) و سیاست‌های بانک مرکزی قرار دارد. در این گزارش، به بررسی سقف روزانه انتقال وجه کارت به کارت در سال 1403 و تفاوت‌های آن در روش‌های مختلف انتقال خواهیم پرداخت.

سقف انتقال کارت به کارت در سال 1403

در سال 1403، با توجه به گسترش استفاده از خدمات بانکی الکترونیکی، سوال درباره سقف انتقال وجه از طریق کارت به کارت یکی از دغدغه‌های اصلی کاربران شده است. اما برای پاسخ دقیق به این سوال، ابتدا باید با انواع انتقال وجه کارت به کارت آشنا شویم.

محدودیت‌های انتقال وجه از طریق کارت به کارت، بسته به روش انجام تراکنش متفاوت است. به عنوان مثال، سقف انتقال وجه با استفاده از عابربانک با سقف انتقال وجه از طریق اپلیکیشن‌های موبایلی متفاوت خواهد بود.

سقف جابجایی کارت به کارت

در ادامه این گزارش، به بررسی دقیق‌تر محدودیت‌های انتقال وجه کارت به کارت از طریق روش‌های مختلف مانند عابربانک، گوشی همراه و درگاه‌های اینترنتی خواهیم پرداخت. همچنین، سقف‌های تعیین‌شده توسط بانک‌های مختلف نیز مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

سقف کارت به کارت با گوشی

امروزه با گسترش گوشی‌های هوشمند و اپلیکیشن‌های بانکی، انتقال وجه از طریق موبایل به یکی از رایج‌ترین روش‌ها تبدیل شده است. اما آیا می‌دانستید سقف انتقال وجه از طریق موبایل در همه بانک‌ها یکسان نیست؟ در گذشته، سقف انتقال وجه از طریق موبایل در بانک‌های مختلف متفاوت بود اما در سال 1403 این سقف در بسیاری از بانک‌ها یکسان‌سازی شده است. با این حال، به طور کلی سقف انتقال وجه از طریق موبایل کمتر از سایر روش‌های انتقال وجه است.

بانک / موسسه مالی اعتباری سقف کارت به کارت با همراه بانک سقف کارت به کارت با نرم‌افزارهای پرداخت ملت 10 میلیون تومان 5 میلیون تومان اقتصاد نوین 10 میلیون تومان 5 میلیون تومان انصار 10 میلیون تومان 5 میلیون تومان ایران زمین 10 میلیون تومان 5 میلیون تومان پارسیان 10 میلیون تومان 5 میلیون تومان پاسارگاد 10 میلیون تومان 5 میلیون تومان پست بانک 10 میلیون تومان 5 میلیون تومان تجارت 10 میلیون تومان 5 میلیون تومان توسعه و تعاون 10 میلیون تومان 5 میلیون تومان حکمت ایرانیان 10 میلیون تومان 5 میلیون تومان خاورمیانه 10 میلیون تومان 5 میلیون تومان دی 10 میلیون تومان 5 میلیون تومان رفاه کارگران 10 میلیون تومان 5 میلیون تومان سپه 10 میلیون تومان 5 میلیون تومان سامانه 10 میلیون تومان 5 میلیون تومان سرمایه 10 میلیون تومان 3 میلیون تومان سینا 10 میلیون تومان 5 میلیون تومان شهر 10 میلیون تومان 5 میلیون تومان صادرات 10 میلیون تومان 5 میلیون تومان صنعت و معدن 10 میلیون تومان 5 میلیون تومان قرض‌الحسنه رسالت 10 میلیون تومان 5 میلیون تومان قرض‌الحسنه مهر ایران 10 میلیون تومان 5 میلیون تومان مهر اقتصاد 10 میلیون تومان 5 میلیون تومان کارآفرین 10 میلیون تومان 5 میلیون تومان کشاورزی 10 میلیون تومان 5 میلیون تومان گردشگری 10 میلیون تومان 5 میلیون تومان مسکن 10 میلیون تومان 5 میلیون تومان آینده 10 میلیون تومان 5 میلیون تومان ملی 10 میلیون تومان 5 میلیون تومان اعتباری توسعه 10 میلیون تومان 5 میلیون تومان کوثر 10 میلیون تومان 5 میلیون تومان ملل 10 میلیون تومان 5 میلیون تومان نور 10 میلیون تومان 5 میلیون تومان

سقف کارت به کارت اینترنتی

بانک مرکزی با هدف ساماندهی تراکنش‌های مالی و مبارزه با پولشویی، سقف مشخصی را برای انتقال وجه اینترنتی تعیین کرده است.

بر اساس این دستورالعمل، تمامی بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری موظفند سقف روزانه انتقال وجه از طریق درگاه‌های اینترنتی خود را برای افراد حقیقی 100 میلیون ریال (10 میلیون تومان) تعیین کنند. همچنین، برای افراد حقیقی فاقد پرونده مالیاتی، سقف ماهانه انتقال وجه اینترنتی یک میلیارد ریال (100 میلیون تومان) در نظر گرفته شده است.

این محدودیت‌ها شامل تمامی روش‌های انتقال وجه از جمله کارت به کارت اینترنتی می‌شود و به صورت یکسان برای همه بانک‌ها اعمال خواهد شد.

سقف کارت به کارت از خودپرداز

طبق اعلام بانک مرکزی، سقف انتقال وجه کارت به کارت از طریق عابربانک برای اشخاص حقیقی فاقد پرونده مالیاتی یا تا 200 تراکنش، به صورت روزانه 10 میلیون تومان و ماهانه 1 میلیارد تومان تعیین شده است. این سقف برای تمامی بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری یکسان بوده و تفاوتی در این زمینه وجود ندارد.

لازم به ذکر است که سقف خرید روزانه از طریق دستگاه‌های خودپرداز نیز متغیر بوده و از 50 میلیون تومان برای هر کارت تا 200 میلیون تومان برای تمامی کارت‌های هر فرد متفاوت است.

جمع‌بندی

در این به بررسی دقیق سقف مبلغ کارت به کارت در سال 1403 پرداختیم. با توجه به گسترش استفاده از خدمات بانکی الکترونیکی و افزایش حجم تراکنش‌های مالی، تعیین سقف جابجایی کارت به کارت امری ضروری به نظر می‌رسد. بانک مرکزی با هدف جلوگیری از پولشویی و سفته‌بازی، سقف‌های مشخصی را برای انتقال وجه از طریق روش‌های مختلف مانند عابربانک، گوشی همراه و درگاه‌های اینترنتی تعیین کرده است.

سقف کارت به کارت روزانه در سال 1403 2
سقف کارت به کارت روزانه در سال 1403 3