شنبه 13 بهمن 1403

سند تحول و نوسازی حرکت‌های جهادی 17 بهمن رونمایی می‌شود

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
سند تحول و نوسازی حرکت‌های جهادی 17 بهمن رونمایی می‌شود

صادق مفرد مسئول مرکز مطالعات و هدایت حرکت‌های جهادی و مسئول جهادسازندگی سازمان بسیج دانشجویی در گفت‌وگو با خبرنگار تشکل های دانشگاهی خبرگزاری فارس، گفت: سند تحول و نوسازی حرکت‌های جهادی 17 بهمن ماه سال جاری باحضور سردار سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین، سردار نقدی معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و 500 گروه جهادی کشور رونمایی خواهد شد.

وی افزود: این سند حاصل جلسات متعددی است که در استان‌های مختلف کشور در یک سال گذشته با موضوع حرکتهای جهادی برگزار شده است.

مفرد تاکیدکرد: یک سالی است که مجمع جهادی جهادگران در کشور تشکیل شده و عزیزانی که نمایندگان گروه‌های جهادی در سطح کشور هستند به بحث و بررسی در رابطه با موضوعات جهادی پرداخته‌اند و در طی این مدت نکات و مطالب خود را ارسال کردند و مرکز مطالعات و هدایت حرکت های جهادی و سازمان بسیج دانشجویی هم در طول سال حداقل به 18 استان از نزدیک سر زده و جلساتی با گروههای جهادی داشتند و با توجه به نکات و مسائلی که پیش روی گروههای جهادی قرار دارد و جلساتی که برگزار شد سند تحول و نوسازی طراحی شد.

مسئول مرکز مطالعات و هدایت حرکت‌های جهادی تصریح کرد: در تدوین این سند ابتدا مطالعاتی روی بیاناتی که مقام معظم رهبری درباره حرکت های جهادی داشته اند، داشتیم. البته در رابطه با جهاد سازندگی برخی از این اسناد بالادستی ازجنس بیانات امام و رهبر معظم انقلاب و آیات و روایات پیش از در نقشه راه حرکت های جهادی تدوین شده بود.

وی یادآور شد: بعد از دیدار سال 89 گروه های جهادی با رهبر معظم انقلاب این سند بالادستی آماده شده بود اما سند تحول و نوسازی با سند چشم انداز متفاوت است و به نوعی اجرایی‌تر و عملیاتی تر است و نظام مسائل را ترسیم می‌کند و بر اساس آن نظام مسائل که مبتنی بر ماموریت هایی است که باید گروه های جهادی داشته باشند مسائل را مورد توجه قرار می‌دهد.

مفرد با اشاره به برگزاری جلسات متعدد برای تدوین سند تحول نوسازی گفت: در نهایت این سند که به عنوان بالاترین سند و مبنای عملیات گروه های جهادی و بسیج سازندگی است تنظیم شده است.

وی گفت: یکی از بخش های این سند به مبانی می‌پردازد که اشاره به چشم انداز و حرکتهای گروه‌های جهادی دارد و ویژگی های اصلی که گروه‌های جهادی بر مبنای آن تشکیل شده اند و ماموریت هایی که مربوط به عزیزان جهادی است.

مفرد گفت: بر اساس دسته بندی هایی که داشتیم که علل را متوجه شدیم، یعنی به شیوه مسئله یابی مسیر و نه صرفا پرداختن به مشکلات، علل را مورد بررسی قرار دادیم و بعد از آن به بحث تحول حرکتهای جهادی رسیدیم که این تحول در دو بخش سازمانی و گروه های جهادی باید اتفاق بیفتد و هر کدام از این دو بخش هم در دو سطح تحول گفتمانی و تحول ساختاری است.

مسئول جهادسازندگی سازمان بسیج دانشجویی اظهار داشت: آنچه گفته شد در سند تحول نوسازی حرکت‌های جهادی منسجم شد و این سند را به بحث و نظر دوستان جهادی گذاشتیم و نظر صاحب نظران مختلف را در رابطه با این سند جمع آوری کردیم و انشالله بنا داریم در دومین اجلاس مرکزی گروه های جهادی آن را رونمایی کنیم.

وی گفت: همچنین بنا داریم این سند را مبنای عملیات خود در چه در لایه سازمانی و چه در لایه گروههای جهادی قرار دهیم و انشالله بر اساس آن برنامه‌های آینده گروه‌های جهادی تنظیم و اجرایی خواهد شد.

انتهای پیام /

تحول سپاه پاسداران جهادی انقلاب اسلامی