سند ۲۰۳۰
سند ۲۰۳۰
شماره دویست و پنجاه و دوم هفتهنامه خط حزبالله با عنوان «بار دیگر «مخاطب بایدها»» منتشر شد.
شمارهی دویستوپنجاهودوم هفتهنامهی خط حزبالله با عنوان «بار دیگر «مخاطب بایدها»» منتشر شد.
شماره دویستوپنجاهودوم هفتهنامه خط حزبالله با عنوان «بار دیگر «مخاطب بایدها»» منتشر شد.
تهران - ایرنا - شماره دویست و پنجاه و دوم هفتهنامه خط حزبالله با عنوان «بار دیگر «مخاطب بایدها»» منتشر شد.
رییس سازمان بهزیستی کشور گفت: این سازمان آماده هرگونه همکاری در جهت رفع هرگونه اختلاف در زمینه مهدهای کودک است تا دغدغه رهبر معظم انقلاب به نحو شایسته و در کمترین زمان ممکن برطرف شود.
معاون حقوقی و امور مجلس آموزش و پرورش بااشاره به اینکه از 100 هزار و 476 ملک آموزش و پرورش، 52 هزار و 906 مورد فاقد سند است گفت: 52.6 درصد مدارس ما سند ندارند.
تهران - ایرنا - وزیر آموزش وپرورش گفت: روح کلی تحول بر پایه محتوای سند تحول بنیادین بر پنج تحول اساسی است:تحول در برنامه های درسی و محتوای یادگیری و نوسازی روشها، تحول در دانش، نگرش و مهارتهای معلم، تحول در دانش آموزان به عنوان هدف تحول، تحول در مدرسه به عنوان جایگاه تحول و تحول در نظام سنجش و ارزشیابی آموزشی.
بیش از نود روز از آغاز به کار مجلس یازدهم میگذرد که در این گزارش، عملکرد نمایندگان در این مدت را مورد بررسی قرار دادیم.
برنامه اجرایی سند تحول با وجود تلاشهای دولتهای مختلف هنوز به طور کامل تنظیم نشده است که شورایعالی آموزش و پرورش و مدیریت کلان آن باید این مسئولیت را انجام دهند.
رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی در سیوچهارمین اجلاس سراسری روسا و مدیران آموزشوپرورش سراسر کشور، تولد سند تحول بنیادین را عملیاتیترین اقدام در جمهوری اسلامی دانست.
قبادی دانا گفت: تکلیف مدیریت مهدهای کودک باید مشخص شود و یک دستگاه این مسئولیت را بپذیرد.
رییس سازمان بهزیستی درخصوص فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد مهدهای کودک توضیحاتی ارائه و اعلام آمادگی کرد که اگر آموزش و پرورش بپذیرد که به عنوان متولی اصلی اداره و مدیریت مهدهای کودک را از صفر تا صد بپذیرد، ما به عنوان سازمان بهزیستی این آمادگی را داریم تا موضوع صدور مجوز و ارائه برنامه را که در قانون آمده است به آموزش و پرورش بسپاریم.
قبادی دانا گفت: طبیعتا میبایست مسئول مهدهای کودک مشخص و تکلیف آنها یکسره شود و یک دستگاه مسئولیت مدیریت مهدهای کودک را بپذیرد و پاسخگوی اقدامات مختلف در این زمینه باشد.