پنج‌شنبه 2 مهر 1405

سنگین‌ترین صف‌های خرید و فروش سهام در 31 شهریورماه

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
سنگین‌ترین صف‌های خرید و فروش سهام در 31 شهریورماه

بازار سرمایه امروز در شروع معاملات با افت شاخص کل همراه بود.

به گزارش خبرنگار بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز دوشنبه 31 شهریور شاخص کل بورس در شروع معاملات با افت همراه بود.

برترین صف های خرید در پیش گشایش بازار

برترین صف های فروش در پیش گشایش بازار

*س_افت 37 هزار واحدی نماگر بورس در 10 دقیقه آغازین معاملات امروز_س*

شاخص کل بورس تهران در ساعت 9:10 در ارتفاع یک میلیون و 615 واحد قرار گرفته است.

فولاد، فملی و فارس بیش‌ترین تأثیر منفی و نماد‌های ثامید، تکشا و وسخراج بیشترین اثر مثبت را بر روند حرکت شاخص گذاشته‌اند.

فلزات اساسی امروز معاملات خود را پر عرضه آغاز کردند. فولاد، فملی، ذوب، ارفع، فخوز، فاسمین و کویر از جمله پر فروش‌های گروه اند. فنورد تک نماد مورد توجه گروه است.

محصولات شیمیایی نیز معاملاتی پر عرضه را تجربه می‌کنند. پترول، شگویا، فارس، تاپیکو، پارسان، نوری، شیران و کرماشا از جمله نماد‌های منفی گروه اند. شصدف، شاروم ساینا نماد‌های مورد توجه خریداران اند.

بانکی‌ها نیز با فشار عرضه داد و ستد می‌شوند. وسالت نماد مورد توجه گروه است. وآیند متعادل معامله می‌شود.

خودرویی‌ها هم با فشار فروش یک پارچه معاملات خود را آغاز کردند. خودرو, خساپا, خگستر, خزامیا و ختوقا هم همسو با هم گروهی‌های خود معاملاتی منفی را تجربه می‌کنند.

فراورده‌های نفتی نیز یک پارچه منفی داد و ستد می‌شوند. شبندر متعادل است.

همسو با روند کلی حاکم بر بازار رایانه ای‌ها نیز با فشار فروش یک پارچه داد و ستد می‌شوند. رافزای تازه وارد تنها نماد پر تقاضای گروه است.

در ساعت 9 و 30 دقیقه شاخص کل بورس پس از افت 42 هزار و 857 واحدی (2.6 درصد) در ارتفاع یک میلیون و 609 هزار واحد قرار گرفت و همچنین شاخص کل هم‌وزن با کاهش 0.8 درصدی مواجه شد.

آخرین قیمت 33 نماد حداقل سه درصد نسبت به قیمت روز قبل آن‌ها افزایش یافته و 440 نماد با کاهش بیش از سه درصدی قیمت همراه بوده‌اند.

حقیقی‌ها تا ساعت مورد اشاره رقمی در حدود 340 میلیارد تومان نقدینگی از بازار خارج کردند و نماد‌های وبملت, فولاد و فملی در گروه پربیننده‌ترین‌های بورس قرار گرفتند.

ارزش کل معاملات خرد بورس و فرابورس نیز در مجموع به هزار و 740 میلیارد تومان رسید.

در حال تکمیل...

سنگین‌ترین صف‌های خرید و فروش سهام در 31 شهریورماه 2
سنگین‌ترین صف‌های خرید و فروش سهام در 31 شهریورماه 3