جمعه 13 شهریور 1405

سپاه 500 کیلوگرم مواد مخدر را در آب‌های چابهار کشف و ضبط کرد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
سپاه 500 کیلوگرم مواد مخدر را در آب‌های چابهار کشف و ضبط کرد

تهران - ایرنا - فرمانده پایگاه دریایی امام علی (ع) چابهار گفت: رزمندگان گشت اطلاعات پایگاه، محموله 500 کیلوگرمی مواد مخدر از نوع حشیش را با هوشمندی و رصد مستمر کشف و توقیف کردند.

به گزارش روز جمعه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی سپاه، ناوسالاریکم پاسدار «سیدمهدی موسوی» گفت: رزمندگان گشت اطلاعات پایگاه، محموله 500 کیلوگرمی مواد مخدر از نوع حشیش را با هوشمندی و رصد مستمر کشف و توقیف کردند.

فرمانده پایگاه دریایی امام علی (ع) چابهار افزود: این اقدام با هدف مبارزه با قاچاق و در خلال گشت‌های دریایی نیروهای اطلاعاتی پایگاه دریایی امام علی (ع) که به یک شناور مشکوک شده بودند صورت گرفت.

وی تاکیدکرد: پس از اینکه ملوان این شناور به فرمان ایست رزمندگان نیروی دریایی سپاه بی اعتنایی کرد، با رها کردن محموله مواد مخدر در آب با سرعت از منطقه متواری شدند.

ناوسالار موسوی ادامه داد: با اطلاع‌رسانی عوامل اطلاعاتی، 4 فروند شناور رزمی پایگاه بلافاصله در موقعیت حاضر شدند و مواد مخدر رها شده در آب را خارج و به اسکله شناوری پایگاه منتقل کردند.

موسوی خاطرنشان کرد: پس از بررسی اولیه مشخص شد این محموله قرار بود در سواحل چابهار و کنارک تخلیه شود.

*س_برچسب‌ها_س*