شنبه 24 آبان 1404

سیل به 322 پل در جاده های ایلام خسارت زد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
سیل به 322 پل در جاده های ایلام خسارت زد

ایلام - ایرنا - مدیرکل راهداری و حمل نقل جاده ای ایلام گفت: در جریان سیل اخیر 322 دهنه پل در جاده های مواصلاتی این استان در اثر بارش های سیلابی اخیر دچار آسیب شده و در معرض خطر تخریب قرار دارند.

نورالله دلخواه روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا از خسارت 600 میلیارد ریالی به راههای حوزه استحفاظی استان بر اثر بارندگی و سیلاب اخیر خبر داد و اظهار داشت: خسارت ها شامل آسیب به پل ها، ابنیه های فنی راه ها و رانش راه های روستایی بوده است.

وی افزود: بیشترین خسارت ها در جریان سیلاب به پل های روستایی وارد شده و در این راستا تعداد 332 پل خسارت دید که نیاز به بازسازی و برخی هم نیاز به تعمیر دارند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان ایلام تاکید کرد: پل جزمان شهرستان هلیلان در سیل اخیر تخریب و دچار خسارت شد که به دلیل تخریب این پل ارتباط بیش از 23 روستا بصورت موقت قطع شد که با تلاش چند روزه راهداران پل موقت در این مسیر راه اندازی و تردد در این مسیر برقرار شد.

دلخواه ادامه داد: طول راه های متاثر از سیل و آسیب دیده در استان ایلام، حدود 617 کیلومتر شامل راه اصلی و فرعی و 232 کیلومتر راه روستایی است، این در حالی است که 31 راه روستایی مسدود شدند که با تلاش راهداران بازگشایی و تردد در آنها برقرار شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به خسارت های سیل فروردین ماه سال جاری نیز گفت: 225 دستگاه پل بزرگ و کوچک از ابتدای سالجاری تاکنون در جاده های این استان تعمیر و بهسازی شده است.

دلخواه با اشاره به اینکه این استان عملکرد خوبی را در زمینه بهسازی آسیب‌های ناشی از سیل در کشور داشته است، افزود: براساس برآوردهای اولیه توسط کارشناسان، 810 کیلومتر از راه‌های استان بر اثر بارندگی‌های سیل‌آسای اوایل سال جاری دچار خسارت شد.

وی میزان خسارت به زیرساخت‌های جاده‌ای این استان در سیل فروردین امسال را 2 هزار و 200 میلیارد ریال بیان کرد و یادآور شد: تاکنون حجم زیادی از این خسارت‌ها ترمیم و بهسازی شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای ایلام یادآور شد: موضوع تعمیر و رسیدگی به امور نگهداری پل‌ها و ابنیه فنی با جدیت در دست اقدام است و همواره تلاش شده با بکارگیری افراد متخصص و با تجربه وضعیت کیفی پل‌ها و ابنیه فنی ارتقا یابد.

استان 20 هزار کیلومتر مربعی ایلام در غرب کشور و همسایگی عراق دارای 111 کیلومتر بزرگراه، 670 کیلومتر راه اصلی، 891 کیلومتر راه فرعی و یک هزار و 648 کیلومتر راه روستایی است.

بارش های سیلابی که از روز دوشنبه تا صبح چهارشنبه 2 هفته گذشته در استان فعالیت داشت موجب بروز خسارت هایی به زیرساخت های عمرانی، ابنیه، راه، کشاورزی و منازل مسکونی شد و در شهر ایلام سیلاب جان یک نفر را گرفت.

*س_برچسب‌ها_س*