سیل و آبگرفتگی در این استانها
ایسنا نوشت: رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلالاحمر از امدادرسانی به بیش از 750 نفر متاثر از سیل و آبگرفتگی در 72 ساعت گذشته خبر داد.
مهدی ولیپور در این باره گفت: 13 استان اصفهان، بوشهر، تهران، چهارمحال و بختیاری، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خوزستان، سمنان، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان، لرستان و یزد در 72 ساعت گذشته متاثر از بارش شدید باران و وقوع سیل و آبگرفتگی بودند.
وی با بیان اینکه امدادگران هلالاحمر در 36 شهرستان شامل 53 منطقه (شهر:9، روستا: 25، عشایرنشین: 17، محور: 2) به شهروندان متاثر امدادرسانی کردهاند، افزود: به 753 نفر در سه روز گذشته امدادرسانی شده، همچنین یک نفر به مناطق امن منتقل و 74 نفر نیز اسکان اضطراری داده شدند.
بر اساس پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلالاحمر؛ رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلالاحمر گفت: 65 تیم عملیاتی شامل 225 امدادگر و نجاتگر در عملیات امدادرسانی به متاثران از سیل و آبگرفتگی مشارکت داشتند و 14 دستگاه چادر امدادی، 362 تخته پتو، 52 شعله والور، 128 بسته غذایی، 200 قرص نان و 776 کیلوگرم نایلون بین حادثهدیدگان توزیع کردند.
بیشتر بخوانید:
233271
کد خبر 1691183