سینمای جهان
سینمای جهان
بیست و پنجمین نسخه از مجموعه فیلمهای جیمز باند با نام «زمانی برای مردن نیست» در حالی به پیشواز اکران می رود که احتمال دارد به دلیل شیوع کرونا کمی با تاخیر روی پرده نقره ای برود.
باشد که با تماشای آنها برای ساعاتی جان و دل خود را به عالم سینما برده و قصه و داستانی دیگر را تجربه کنیم.
«زمانی برای مردن نیست» فیلم تازه از مجموعه «جیمز باند» با هفت ماه تاخیر روی پرده سینما خواهد رفت. این بار هم پای ویروس کرونا در میان است.
ایسنا نوشت: کتاب خاطرات وودی آلن، پس از حواشی فراوان، سرانجام از تاریخ 7 آوریل (18 فروردین) منتشر خواهد شد.
کتاب خاطرات «وودی آلن» پس از حواشی فراوان سرانجام از تاریخ 7 آوریل منتشر خواهد شد.
برترین اخبار سرویس فرهنگی مورخ 13 اسفند ماه 98 در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.
تمام سالنهای سینمای چین تعطیل است. گیشه کشورهای کرهجنوبی و ایتالیا سقوط کرده و چشمانداز پیشرو غیرقابل پیشبینی است.
سالنهای سیما چند هفتهای است که به طور کامل در چین تعطیل شده اما ویروس کرونا تاثیرات قابل توجهی در شمار مخاطبان سینمایی در کره جنوبی، ایتالیا و حتی ژاپن به عنوان سومین بازار بزرگ سینمایی جهان داشته است.
ایسنا نوشت: با تعطیلی سینماهای چین و کاهش درآمدهای گیشه در ایتالیا و کره جنوبی و با توجه به چشمانداز غیرقابل پیش بینی ویروس کرونا، صنعت سینما با زیان حداقل 5 میلیارد دلاری مواجه شده است.
با تعطیلی سینماهای چین و کاهش درآمدهای گیشه در ایتالیا و کره جنوبی و با توجه به چشمانداز غیرقابل پیش بینی ویروس کرونا، صنعت سینما با زیان حداقل 5 میلیارد دلاری مواجه شده است.
با شیوع ویروس کرونا بسیاری از کشورها از جمله چین اقدام به تعطیلی سینماها کردند و این امر صنعت فیلم را با ضرر مواجه کرده است.
فیلم سینمایی «بامبشل» یک فیلم آمریکایی در ژانر درام به کارگردانی «جی روچ» است که از ماه گذشته اکران خود در سینماهای جهان را آغاز کرده و هم اکنون با با فروش اندک سیزده میلیون دلار در قعر جدول باکس آفیس به سر می برد.
باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: یکی از معدود علتهایی که در شهره شدن فرنچایز نقش داشته مربوط به نوآوری هست که در قاتل سریالی یا فاعل ترس به وجود آورده است.
طارمی و قریشی از دو جنس متفاوت بودند اما نه شیطان، نه فرشته. هیچکدام هم داعیه پرهیزگاری نداشتند اما حالا که عکس آتلیهشان منتشر شده هم باید بدانند که در عصر دوربینها و شبکههای اجتماعی چیزی به اسم راز وجود ندارد.