تقیزاده: داستان «کافه سنتی» تلخ اما واقعیت است / مطمئنم سینما با وزیر و مدیران سینمایی جدید پیشرفت میکند
یک کارگردان جوان سینما گفت: مطمئنا با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی جدید و مدیران لایقی که در این عرصه حضور پیدا کردهاند اتفاقات خوبی برای همه هنرمندان و سینما خواهد افتاد، امیدوارم که همه در کنار هم برای هنر این کشور تلاش کنیم.
امیرعلی تقیزاده در گفتوگو با میزان پیرامون وضعیت فعلی سینمای ایران در روزهای کرونایی گفت: خیلی امیدوار هستم که اتفاقهای خوبی برای سینمای ایران رخ بدهد چه از نظر کیفی و چه از نظر استقبال و رونق دوباره گیشه سینماها امیدوارم اتفاقات خوبی برای سینمای ایران بیفتد.
وی با اشاره تاثیر کرونا بر ذائقه مخاطب نسبت فیلمها بیان کرد: شرایط کرونا و خانه نشینی مردم باعث شد تا توقع مخاطب سینما از فیلمسازهای داخلی بالا برود و این باعث میشود تا ما فیلمسازان از این پس تمام تلاشمان را بکنیم تا فیلمی با کیفیت بسازیم.
- بیشتر بخوانید:
- برای مشاهده آخرین اخبار از جشنواره فیلم فجر اینجا کلیک کنید
این کارگردان سینما با بیان اینکه کرونا تاثیر مستقیم بر سرمایه و اقتصاد سینما گذاشت اظهار کرد: کرونا بر وضعیت اقتصادی سینما تاثیر بسیاری داشت، سرمایهگذاری در سینما بسیار کاهش یافت و بیشتر سرمایهگذاران به سمت پلتفرمها و شبکه نمایش خانگی رفتند البته که حق هم داشتند تا با توجه به شرایط تعطیلیهای طولانی سینماها و عدم بازگشت سرمایه کمی بلاتکلیف شده و از ادامه راه خود در سینما منصرف شوند. اما امیدوارم با تمام شدن واکسیناسیون و نابودی کرونا دوباره شرایط خوبی برای سینماها برقرار بشود.
تقیزاده با اشاره به اینکه در شرایط کرونایی چطور تصمیم به ساخت فیلم سینمایی «کافه سنتی» گرفت بیان کرد: ببینید به هر حال نمیشود کار خود را رها کرد و انسان در هر شرایطی باید رو به جلو حرکت کند، من هم با شرایطی که واکسیناسیون تسریع پیدا کرد و جو سلامتی جامعه مطمئنتر شد شروع به ساخت فیلم سینمایی «کافه سنتی» کردم.
این کارگردان سینما پیرامون فیبم سینمایی «کافه سنتی» ابراز کرد: من برای ساخت فیلم جدیدم شدیدا دنبال یک موضوع جذاب بودم، زمانی که با تهیه کننده «کافه سنتی» برای همکاری به توافق رسیدیم فیلمنامههای زیادی خواندیم، اما باز هم آن چیزی که برای ما در درجه 100 باش پیدا نکردیم تا این که امیری تهیه کننده «کافه سنتی» گفت طرحی دارد که سالها پیش نوشتنه و برایم طرح خود را تعریف کرد.
وی در همین راستا تصریح کرد: بعد از شنیدن طرح متوجه شدم که موضوع جذابی دارد و میتواند به آن پرداخته شود چند جلسه با تهیه کننده در مورد این طرح حرف زدیم و دیدیم خطوط فکریمان در این طرح باهم موازی است سپس من از یکی از دوستانم امیر دلفانی خواستم تا در کنار ما شروع به نوشتن فیلمنامه کند و داستان دقیقا اونجوری که میخواستیم نوشته شد و حالا به نظرم نقشه راه خوبی برای ساخت «کافه سنتی» داریم.
تقیزاده با اشاره به نقاط مشترک فیلم سینمایی «کافه سنتی» با جامعه امروز عنوان کرد: داستان «کافه سنتی» شعار نیست یعنی ما سعی کردیم در این فیلم شعاری حرف نزنیم بنابراین «کافه سنتی» برگرفته از واقعیتهای جامعه است هرچند تلخ، اما واقعیت است، زندگی بعضی وقتها در جایی قرارت میده که باید یک راه را انتخاب کنی و به نظرم داستان «کافه سنتی» طوری است که مخاطب میتواند با همه کاراکترها همراه شود و با آنها زندگی کند.
کارگردان فیلم سینمایی «کافه سنتی» پیرامون ورود علاقمندان به سینما در شرایط امروز اظهار کرد: هرچه تولیدات بیشتر باشد مطمئنا راه برای ورود علاقمندان به این عرصه راحتتر خواهد بود، من امیدوارم تمام جوانهای با استعداد بتوانند به سینما ورود پیدا کنند و به آن شرایطی که دوست دارند برسند.
وی با اشاره به نگاه خود نسبت به وضعیت سینما در دولت جدید و روی کار آمدن مسئولان سینمایی جدید تاکید کرد: من برای هنر و رسانه در دولت جدید بسیار خوش بین هستم، مطمئنا با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی جدید و مدیران لایقی که در این عرصه حضور پیدا کردهاند اتفاقات خوبی برای همه هنرمندان و سینما خواهد افتاد، امیدوارم که همه در کنار هم برای هنر این کشور تلاش کنیم، اول از همه کارهای با کیفیتتر بساریم و بعد تلاش کنیم سینما و تئاتر را ارتقا بدهیم و در جهان حرفی برای گفتن داشته باشیم.
تقیزاده در پایان خاطرنشان کرد: باید از تهیه کننده خوب و حرفهای «کافه سنتی» که تلاش کرد کار با بهترین شرایط به تولید برسد تشکر کنم همچنین پیشاپیش از تمام بچههای گروه تشکر میکنم و میدانم که تمام تلاش خود را میکنند تا در این اثر بهترین باشند.