دوشنبه 1 دی 1404

شروع به کار پلیس امنیت اقتصادی در شرق استان تهران

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
شروع به کار پلیس امنیت اقتصادی در شرق استان تهران

سرپرست پلیس امنیت اقتصادی شرق استان تهران از راه اندازی این پلیس با هدف مقابله با جرایم اقتصادی در این استان خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ سید اکبر عربی سرپرست پلیس امنیت اقتصادی شرق استان تهران، گفت: با تدابیر ناجا؛ این پلیس با هدف پیش بینی، پیشگیری و مقابله با جرایم اقتصادی راه اندازی و شروع به کار کرده است.

وی نظارت بر سلامت اقتصادی در استان را بسیار مهم برشمرد و افزود: یکی از دغدغه‌های مردم و مسئولان موضوع امنیت اقتصادی است که این پلیس برابر وظیفه ذاتی خود و در جهت مطالبات و انتظارات مردمی برخورد قاطع با متخلفان در این زمینه را در دستور کار خواهد داشت.

عربی ضمن اشاره به نامگذاری سالجاری توسط مقام معظم رهبری به نام سال "جهش تولید" خاطرنشان کرد: مقابله با قاچاق کالا از اولویت‌های مهم پلیس امنیت اقتصادی است.

انتهای پیام /