شنبه 29 دی 1403

شناخت تهدیدها و عملکرد مدبرانه لازمه تداوم مسیر انقلاب اسلامی است

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
شناخت تهدیدها و عملکرد مدبرانه لازمه تداوم مسیر انقلاب اسلامی است

سردار حسینی گفت: انقلاب اسلامی ملت ایران امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند شناخت دقیق تهدیدها، برنامه‌ریزی برای حل معضلات و داشتن برنامه مدبرانه برای حرکت در مسیر آرمان‌های امام (ره) و شهداست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، سردار سیدصادق حسینی فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان در جلسه هم اندیشی با اساتید دانشگاه های استان کردستان با موضوع تبیین جهادی استانی بر لزوم تحقق جهاد تبیین و روشنگری در جامعه تاکید کرد و اظهار داشت: برای اینکه بتوانیم در جبهه انقلاب موفق باشیم همه با همدلی و همکاری باید در یک مسیر حرکت کنیم.

وی افزود: انقلاب اسلامی تحول همه جانبه ای در کشور به وجود آورد و ساختار سیاسی کشور را با رویکرد اسلامی و معنویت و کرامت انسانی با محور عدالت و استقلال تغییر داد و نظام غاصب و استعمارگر ستمشاهی را ساقط کرد و عاملی برای رشد نهضت های اسلامی و آزادی بخش در منظقه و جهان با هدف استکبار ستیزی شد.

سردار حسینی عنوان داشت: موضوع تبیین و روشنگری جزو اتفاقاتی است که در هر عرصه و صحنه و مقطعی ما با آن مواجه بوده ایم اما امروزه به‌واسطه‌ی اینکه تمرکز دشمن در این صحنه است، مواجهه هم باید متناسب با آن باشد.

فرمانده قرارگاه استانی شهید شهرامفر گفت: جهاد تبیین وظیفه ای است همگانی و مدیر و مسئول و نخبه و... را نمی شناسد و در این امر باید همه در کنار هم باشند چرا که جهاد تبیین یعنی در برابر یک اقدام دشمن یک اقدام جهادی کرد.

سردار حسینی با اشاره به اینکه پاسداری از انقلاب اسلامی وظیفه همه است، افزود: اساتید دانشگاه به واسطه اینکه با قشر جوان سر و کار دارند و جوانان آینده سازان این مرزو بوم هستند باید با استفاده از تریبونی که در اختیار دارند آنان را در بحث علم و جهاد روشنگری کنند تا دشمن نتواند به آنان ضربه وارد کند.

فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان گفت: دشمن ناتوان است از تصمیم گیری برای ما مادامی که صحنه خالی نباشد و اگر این صحنه خالی بماند به راحتی می تواند نقشه خود را در بین مدیران و جوانان ما عملی کند چرا که دشمن به دنبال این است که از راه استحاله وارد مبازره با ما شود و با اینکه بسیار تلاش کرد اما راه به جایی نبرد.

فرمانده قرارگاه استانی شهید شهرامفر در ادامه افزود: امروز با دسیسه دشمن در جنگ نرم رو به رو هستیم بنابراین دشمن به دنبال تحریف در مسیر انقلاب است پس مدیران و مسئولین باید با آگاهی و هوشیاری کامل وارد عمل شوند و با بهره گیری از الگوهای مناسب در جهت ارتقا کشور گام بردارند.

سردار حسینی با اشاره به اینکه دشمن در این جنگ جوانان و نوجوانان ما را هدف قرار داده است، افزود: استکبار و ایادی آن امروز تلاش دارند از طریق جنگ نرم و شبیخون فرهنگی با نفوذ در بین خانواده‌ها، جوانان و نوجوانان که سرمایه‌های نظام هستند، اعتقادات آنها را تضعیف کنند.

وی با توصیه به مدیران خاطرنشان کرد: پشت میز نشینی دردی از مردم دوا نمی کند و کاری را از پیش نمی برد و مدیر باید در بطن جامعه و در خدمت مردم باشد تا بتواند برای آرامش و آسایش آنها گام بردارد.

مهدی حاتمی مسئول بسیج اساتید استان کردستان نیز با تبریک به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: یکی از مباحثی که تاکنون توسط بسیج اساتید پیگیری شده بحث تبیین جهادی بوده است.

وی افزود: باید اساتید دانشگاه ها در قالب چهارچوب های انقلابی و اسلامی به روشنگری بپردازند چرا که جهاد تبیین که در فرمایشات مُعظم له در این مقطع مهم، مورد تاکید خاص واقع شده، در راس فعالیت های فرهنگی جامعه دانشگاهی و مورد توجه اساتید و فعالان فرهنگی دانشگاه ها است.

طرح واره های مثبت فرهنگی باید تقویت شود

در ادامه مرتضی مولاولی عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان استان کردستان اظهار داشت: قبل از انقلاب اسلامی طرح واژه های زیادی در کشور مانند غربگرایی، بی حجابی و بی عدالتی رواج داشت اما بعد از انقلاب ظهور و وجود طرح واژه های مثبت مانند رشادت، ایثار و از خود گذشتگی جای طرح واژه های منفی را گرفت و در هشت سال دفاع مقدس تقویت شد.

وی افزود: اما متاسفانه دشمن این انقلاب در این راه بیکار ننشست و در حال مبارزه با انقلاب ما و جوانان آن از طریق جنگ نرم وارد شد و یک مهندسی فرهنگی بر علیه ما به راه انداخت که استان کردستان با توجه به موقعیت سیاسی و امنیتی از آن مستثنی نبوده است.

این استاد دانشگاه افزود: دستاوردهای انقلاب باید توسط اساتید دانشگاه برای دانشجویان تبیین شود تا از این طریق چالش های جوانان در مورد حس ناامیدی و سرخوردگی که همگی حس های نادرستی است که توسط دشمنان پی ریزی شده است ترمیم شود.

مولاولی گفت: ارتباط نزدیک مردم و مسئولین می تواند در امر فرهنگی بسیار موثر باشد و نباید مدیران مردمی، مدیرانی که از جنس مردم هستند از آنها دور بوده و دسترسی به آنها مشکل باشد.

وی گفت: نقشه جامع فرهنگی استان باید آنچنان قوی باشد که استفاده از آن توسط جوانان راه ورود هر گونه اشاعه فرهنگی دیگر را ببندد که برگزاری کرسی های آزاداندیشی برای دانشجویان و تولید محصولات فاخر در حوزه های مختلف از این جمله است.

زنان فعال و موفق باید به جامعه معرفی شوند

در ادامه ژیلا خدامرادپور عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به مشکلات و آسیب های موجود در حوزه بانوان اظهار داشت: با توجه به آمارهای جمع آوری شده، 17 درصد مدیران استانی را بانوان تشکیل داده اند.

وی گفت: طبق بررسی های صورت گرفته بانوان توانمند زیادی در این استان وجود دارد که به عنوان صادقترین مدیران نیز شناخته شده اند و می طلبد در این امر توجه ویژه و بیشتری به بانوان در به کارگیری آنان در عرصه های مختلف مدیریتی صورت پذیرد.

خدامرادپور افزود: در حوزه آسیب های فرهنگی متاسفانه بانوان از قشر آسیب پذیرترین افراد در جامعه هستند و این در حالی است که نیمی از جامعه را بانوان تشکیل می دهند و آسیب به زنان یعنی آسیب به کل جامعه.

وی گفت: افزایش زنان شاغل سرپرست خانوار در جامعه هر روز بیشتر می شود و این یک آسیب و هشدار برای جامعه ما تلقی می شود.

وی به بحث اعتیاد در زنان و بحث بسیاری از آسیب های دیگر که گریبان گیر جامعه بانوان است اشاره کرد و افزود: این دست از مشکلات و آسیب ها متاسفانه بنیان خانواده ها را نشانه گرفته است که باید در این مورد کارهای فرهنگی زیادی انجام پذیرد.

خدامرادپور با اشاره به ظرفیت‌های شاخص بانوان در عرصه‌های مدیریتی و اجتماعی، معرفی بانوان الگو را موجب اعتمادآفرینی جامعه زنان و حاکمیت عنوان کرد و گفت: شناسایی این ظرفیت‌ها نیازمند اقدام مسئولان در این حوزه است.

دشمن در برابر مردم بصیر کردستان با شکست مواجه شد

در ادامه قربان کیانی استاد و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد کردستان اظهار داشت: پیروزی انقلاب اسلامی معجزه قرن و انفجار نور بود و کردستان به دلیل شرایطی که بر آن حاکم بود مورد توجه ضدانقلاب قرار گرفت و این امر محرومیت این استان را رقم زد.

وی گفت: هویت بر ساخته ای که دشمن در این استان دنبال می کند جدا سازی قومیت و واگرایی و افراط و تفریطی مذهبی است که خوشبختانه تا به حال در این امر به دلیل بصیرت مردم منطقه و هدایت رهبری به جایی نرسیده است.

کیانی افزود: در کنار ورود دشمن ما شاهد ورود مسئولان انقلابی و جهادگر برای آبادنی این استان در بطن مردم و با مردم بودیم که این امر اعتماد مردم به مسئولین انقلابی را بیشتر کرد.

وی خاطرنشان کرد: دشمن با وارونه نشان دادن خدمات در استان در حوزهای مختلف فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی در فضای مجازی در صدد براندازی انقلاب در این منطقه شدند که باز هم تیر آنها به سنگ خورد و در این امر نیز شکست خوردند و تمامی پروژه های آنان برای این مردم به ناکامی رسید.

کیانی با اشاره به بحث عملکرد مدیران بیان داشت: دشمن همیشه به دنبال این بوده است که مدیران انقلابی و ارزشی را تخریب کند و واقعیت قضیه این است که وقتی به فضای حاکم نگاه می کنیم می بینیم که بسیاری از مدیران انقلابی شب و روز برای آبادانی کشور مشغول به فعالیت هستند.

وی عنوان داشت: مدیر باید خلاق، انقلابی و فرمان بردار و به فرموده مقام معظم رهبری آتش به اختیار باشد و با حرکت در مسیر ارزش ها گام بردارد تا بدین طریق بتواند خدمات ارزشی را به مردم ارایه دهد.

اساتید معماران ساختار فکری جوانان در جامعه هستند

در ادامه محرم وزیری استاد و عضو هیئت علمی دانشگاه کردستان اظهار داشت: در بحث منشور مدیریتی گام دوم انقلاب دو چیزی که دغدغه مقام معظم رهبری است بیشتر در خصوص ولنگاری مدیریتی و خروج مدیریتی سنتی است.

وی گفت: با تکیه بر نیروی جوان و کارآمد، همان جوانانی که هشت سال جنگ و دفاع مقدس را مدیریت کردند می توان انقلاب و کشوری قدرتمند ساخت.

وزیری گفت: علاج کار ما در استان کردستان استفاده از نیروهای کار آمد، انقلابی، ولایتمدار و مردم باور و مردم دار است نه کسانی که حرص و ولع نان و نام دارند.

این استاد دانشگاه در ادامه خاطرنشان کرد: در استان کردستان باتوجه به جریانات قومی و مذهبی و فکری که در آن توسط معاندین نظام حمایت می شوند می طلبد که به مرزهایمان امنیت صددرصدی آنچنان که هست بدهیم.

وی گفت: جوانان جامعه هدف معاندین هستند و رسانه های معاند نقش بسیار مهمی در سمت و سو دادن جریانات فکری در بین جوانان دارند که باید اساتید ما در دانشگاه ها که تربیت این جوانان را در دست دارند بیشتر از هر وقتی آگاه و هوشیار باشند تا در این مورد نیز دشمن با شکست مواجه شود.

وزیری خاطرنشان کرد: رفتار و کردار مسئولین توسط مردم به دقت مورد بررسی قرار می گیرد و هر آنچه که تضاد بین رفتار و گفتار مسوولین باشد را بر نمی تابند پس باید در انتخاب مدیر و مسئول ارزشی و انقلابی دقت به خرج داد.

وی افزود: اساتید معماران ساختار فکری جوانان در جامعه هستند چرا که جوانان آنها را به عنوان الگوی فکری خود می بینند پس اساتید دانشگاهی باید رسالت خود را در قبال جامعه به بهترین شکل ممکن به سرانجام برسانند.

وی بیان داشت: با روی کار آمدن دولت جدید مردم می خواهند طعم شیرین تحول را بویژه در دانشگا ه ها احساس کنند چرا که دانشگاه مرکز تربیت نسل آینده این کشور است.

انتهای پیام /

شناخت تهدیدها و عملکرد مدبرانه لازمه تداوم مسیر انقلاب اسلامی است 2
شناخت تهدیدها و عملکرد مدبرانه لازمه تداوم مسیر انقلاب اسلامی است 3
شناخت تهدیدها و عملکرد مدبرانه لازمه تداوم مسیر انقلاب اسلامی است 4
شناخت تهدیدها و عملکرد مدبرانه لازمه تداوم مسیر انقلاب اسلامی است 5
شناخت تهدیدها و عملکرد مدبرانه لازمه تداوم مسیر انقلاب اسلامی است 6