پنج‌شنبه 27 شهریور 1404

شهرداری با همکاری هلال احمر برای دپوی اقلام امدادی اقدام کند

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
شهرداری با همکاری هلال احمر برای دپوی اقلام امدادی اقدام کند

عضو شورای شهر تهران گفت: لازم است شهرداری تهران با همکاری هلال احمر، سوله هایی را برای دپوی اقلام امدادی در نظر بگیرد.

عضو شورای شهر تهران گفت: لازم است شهرداری تهران با همکاری هلال احمر، سوله هایی را برای دپوی اقلام امدادی در نظر بگیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد صادقی، در تذکر پیش از دستور شصت و دومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به سالروز تشکیل هلال احمر، افزود: امسال شاهد یکصدمین سالروز تشکیل هلال احمر هستیم و تمام اعضای این نهاد سفیران صلح و دوستی و فرشتگان نجات هستند.

وی ادامه داد: هلال احمر بین 174 کشور از جمعیت‌های برتر است واردات واکسن کرونا توسط هلال احمر در اوج تحریم‌های ناجوانمردانه کشور و پوشش حرفه‌ای و تخصصی حادثه آتش سوزی بیروت و بازگرداندن کودک جنگ زده افغانی به آغوش خانواده از زحمات و خدمات نیروهای هلال احمر بوده است.

عضو شورای شهر تهران گفت: نیازمند همکاری بین شهرداری تهران و هلال احمر هستیم، زمانی که سوله‌های مدیریت بحران احداث شد قرار بر این بود که دپوی اقلام اساسی امدادی برای مواقع بحرانی انجام شود و به رغم مصوبات متعدد شورای شهر تهران، تغییر کاربری پیدا کردند و به ظرفیت سازمان مدیریت بحران بازنگشتند.

احمدی تصریح کرد: لازم است شهرداری تهران با همکاری هلال احمر این سوله‌ها را برای دپوی اقلام امدادی در نظر بگیرد و به مکانی برای آموزش شهروندان تبدیل شود.