پنج‌شنبه 8 آذر 1403

شهریار با بیشترین کاهش مصرف برق در هفته اول مرداد

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
شهریار با بیشترین کاهش مصرف برق در هفته اول مرداد

در پایان هفته اول مردادمناطق برق شهریاربا 24.1 مگاوات، چهاردانگه با 14.9مگاوات، ملارد با 13.8مگاوات، کهریزک با 13.7 مگاوات و پاکدشت با 13.6 مگاوات به ترتیب بیشترین کاهش مصرف انرژی را داشتند.

در پایان هفته اول مردادمناطق برق شهریاربا 24.1 مگاوات، چهاردانگه با 14.9مگاوات، ملارد با 13.8مگاوات، کهریزک با 13.7 مگاوات و پاکدشت با 13.6 مگاوات به ترتیب بیشترین کاهش مصرف انرژی را داشتند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، یحیی بخشعلی‌زاده قیاسی مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق استان تهران با اعلام این خبر گفت: در هفته نخست مردادماه میانگین بیشینه دمای استان تهران به 39 درجه سانتیگراد رسید و با توجه به شدت گرمای هوا و احساس نیاز بیشتر به استفاده از وسایل سرمایشی، رعایت الگوی مصرف از سوی مشترکان برای جلوگیری از خاموشی‌های ناخواسته نمود بیشتری یافت.

بخشعلی‌زاده قیاسی افزود: در سال‌های اخیر در قالب طرح‌های مدیریت پاسخگویی بار سهمیه‌ای برای هریک از بخش‌های مصرف درنظر گرفته شده تا بتوانیم از دوره اوج مصرف برق در تابستان با موفقیت گذر کنیم. وی پیک بار به وقوع پیوسته در شرکت توزیع نیروی برق استان تهران در روز یکشنبه یکم مردادماه سال جاری را 3229 مگاوات و نیاز مصرف مشترکان این شرکت در این روز را 3541 مگاوات اعلام و تصریح کرد: مشترکان شهرستانهای استان تهران، 312 مگاوات، مصرف برق خود را در این روز مدیریت کردند.

وی گفت: عملکرد تعرفه‌های مختلف مصرف در شرکت توزیع نیروی برق استان تهران به صورت هفتگی آنالیز می‌شود و در روزی که شاهد بیشترین مدیریت مصرف انرژی از سوی مشترکان باشیم، آن روز به عنوان شاخص در یک هفته درنظرگرفته می‌شود.

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق استان تهران در ادامه به تشریح میانگین مدیریت مصرف برق در بخش‌های مختلف در روز یکم مردادماه (به عنوان شاخص هفته نخست) پرداخت و گفت: بخش صنعتی با 197 مگاوات، بخش کشاورزی با 48 مگاوات، بخش تجاری با 22 مگاوات و بخش اداری با 9 مگاوات مدیریت مصرف، هفته نخست مردادماه را پشت سر گذاشتند.

قیاسی در ادامه میزان همکاری تعرفه‌های مختلف مصرف به غیر از بخش اداری را قابل قبول توصیف کرد و افزود: سقف تعیین شده برای ادارات در طرح پاسخگویی 27 تا 30 مگاوات است که متأسفانه مؤسسات دولتی و دستگاه‌های اجرایی شهرستان‌های تهران در این بخش همکاری مناسبی با صنعت برق ندارند.

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق استان تهران در ادامه بکارگیری مولدهای برق اضطراری از سوی مشترکان تعرفه‌های مختلف برای کمک به پیک سایی را در روز نخست مردادماه مطلوب ارزیابی کرد و گفت: در روز یکشنبه یکم مردادماه، مولدهای استان با 32 مگاوات تولید برق ما را در تأمین برق پایدار و مستمر یاری کردند و درصدد هستیم که این مقدار افزایش یابد و سایر مشترکانی که دارای مولد برق اضطراری هستند، مولدهایشان را به مدار بیاورند.

قیاسی با اشاره به برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات فنی و فرهنگی انجام گرفته برای جلوگیری از خاموشی‌های ناخواسته ناشی از ناترازی تولید و مصرف گفت: بی تردید تحقق این امر در گرو مصرف منطقی از سوی مشترکان است، بنابر این از همه مشترکان ذینفع در شهرستانهای استان تهران درخواست می‌کنیم با عمل به راهکارهای ساده‌ای همچون استفاده از کولرهای آبی بر روی دور کند، عدم استفاده از وسایل پرمصرف برقی در ساعات اوج مصرف، استفاده از کولرهای گازی در دمای آسایش (24 درجه سانتیگراد)، استمرار برق پایدار برای خود و سایر هموطنان را تضمین کنند.