پنج‌شنبه 8 آذر 1403

صرفه جویی 60 هزار یورویی بازای تولید هر واگن در واگن پارس

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
صرفه جویی 60 هزار یورویی بازای تولید هر واگن در واگن پارس

مدیرعامل شرکت واگن پارس اراک با بیان اینکه قیمت تمام شده هر واگن حدود یک میلیارد و 600 میلیون تومان است که در قیاس با قیمت واگن های خارجی به مراتب کمتر است، گفت: صرفه جویی هر کدام از این واگن ها چیزی در حدود 60 هزار یورو است که مسلما با تولید 200 دستگاه حدود 12 میلیون یورو صرفه جویی ارزی رقم می خورد.

مرتضی ملانژاد 26 آبانماه در حاشیه آئین تحویل اولین سری واگن های حمل بالاست به شرکت تجارت کوشش سپاهان بیان کرد: واگن های حمل بالاست برای توسعه حقوق ریلی نقش بسیار تعیین کننده ای دارند. ساخت واگن هایی که امروز تحویل شد توسط شرکت تجارت کوشش سپاهان به عنوان پیمانکار توسعه راه آهن به شرکت واگن پارس اراک سفارش داده شد.

با بیان اینکه حمل و نقل ریلی در دنیا به حمل و نقل سبز معروف است، افزود: میزان مصرف سوخت در مقایسه با تناژ حمل بار و مسافر در کشور بین یک هفتم تا یک دهم است و در واقع صرفه جویی بالایی در حوزه حمل و نقل ریلی صورت می گیرد.

وی افزود: امروز ظرفیت تولید شرکت در آبانماه به 90 دستگاه رسیده است و در آذرماه پیش بینی می شود که 100 دستگاه واگن در واگن پارس تولید شود و امیدواریم که نیاز کشور به واگن باری، مسافری، مترو و لوکوموتیو را رفع کنیم.

مدیرعامل شرکت واگن پارس گفت: سفارش شرکت تجارت کوشش سپاهان به واگن پارس شامل 200 دستگاه واگن می شود که پیش بینی می شود تا آذرماه 1401 تمامی این واگن ها تحویل شود، البته تا امروز 17 دستگاه آماده شده است و تا پایان امسال 60 دستگاه تحویل خریدار خواهد شد.

وی با بیان اینکه قیمت تمام شده هر واگن حدود یک میلیارد و 600 میلیون تومان است که در قیاس با قیمت واگن های خارجی به مراتب کمتر است، گفت: صرفه جویی هر کدام از این واگن ها چیزی در حدود 60 هزار یورو است که مسلما با تولید 200 دستگاه حدود 12 میلیون یورو صرفه جویی ارزی رقم می خورد.

مدیرعامل شرکت واگن پارس بیان کرد: از ابتدای سال کاری جاری که از اول خردادماه آغاز شد، حدود 350 دستگاه انواع واگن توسط شرکت تولید شده است و پیش بینی می شود تا پایان سال 750 دستگاه واگن تولید شود.

ملانژاد مقاصد صادراتی تولیدات واگن پارس را کشورهایی چون سوریه، بنگلادش، کوبا، سودان و... عنوان کرد و گفت: البته به دلایل مشکلات بانکی فعلا صادرات متوقف است. مذاکراتی با راه آهن سوریه داشته باشیم و امیدواریم با حضور نمایندگان سوری قرارداد تولید 100 دستگاه به سرانجام برسد، با عراق نیز رایزنی شده است که در آینده ای نزدیک با حضور عراق قرارداد 44 میلیون دلاری منقعد شود و مذاکراتی هم با افریقای جنوبی و بنگلادش در حال انجام است که امید است با رفع مسائل بانکی روند عقد قراردادها انجام گیرد.

انتهای پیام