سه‌شنبه 2 تیر 1405

صنایع استان سمنان برای مقابله با کرونا 15 میلیارد ریال کمک کردند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
صنایع استان سمنان برای مقابله با کرونا 15 میلیارد ریال کمک کردند

سمنان - ایرنا - سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گفت: صاحبان واحدهای تولیدی صنعتی و معدنی این استان برای مقابله با کرونا 15 میلیارد ریال به صورت نقدی و غیرنقدی کمک کردند.

علی تشنه دل روز شنبه در حاشیه نشست با جمعی از صاحبان صنایع استان سمنان، افزود: این کمک‌ها برای تامین تجهیزات و اقلام بهداشتی از سوی واحدهای تولیدی صنعتی و معدنی به واحدهای درمانی، بیمارستان‌ها و ستادهای مردمی مبارزه با کرونا اختصاص یافت.

وی بیان کرد: حدود هشت میلیارد و 500 میلیون ریال از این کمک‌ها به صورت غیر نقدی و ارسال تجهیزات و اقلام بهداشتی مقابله با کرونا از قبیل محلول‌های ضدعفونی کننده، ماسک، لباس های پزشکی و سایر اقلام بهداشتی بود که توسط واحدهای تولید کننده این محصولات به بیمارستان‌ها، موسسه‌های خیریه و نهادهای دولتی و مردمی اهدا شد.

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان تصریح کرد: بیش از 6 میلیارد و 300 میلیون ریال از این کمک‌ها به صورت نقدی توسط واحدهای صنعتی و معدنی تخصیص یافت.

تشنه دل خاطرنشان کرد: برخی واحدهای تولیدکننده اقلام بهداشتی استان سمنان با تغییر خط تولید به محصولات بهداشتی و یا افزایش ظرفیت برای رفع نیازهای مردم به اقلام بهداشتی با هدف مقابله با ویروس کرونا کمک کرد.

شیوع ویروس کرونا اواخر دسامبر گذشته (آذر / دی) از کشور چین آغاز شد و تاکنون هزاران نفر در چین و سایر کشورها به این ویروس مبتلا شدند و صدها نفر بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

این بیماری، قابل پیشگیری است و به‌راحتی و با راهکارهای ساده می‌توان از شیوع و ابتلا به این بیماری جلوگیری کرد.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*