صندوقهای زمین و ساختمان احیا و فعال میشود
وزیر راه و شهرسازی در نشست پیگیری طرح اقدام ملی مسکن از احیا و فعال شدن صندوقهای زمین و ساختمان خبر داد و گفت: متقاضیان مسکن ملی هرچه سریعتر تعیین تکلیف شوند.
وزیر راه و شهرسازی در نشست پیگیری طرح اقدام ملی مسکن از احیا و فعال شدن صندوقهای زمین و ساختمان خبر داد و گفت: متقاضیان مسکن ملی هرچه سریعتر تعیین تکلیف شوند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت راه و شهرسازی، محمد اسلامی در نشست پیگیری طرح اقدام ملی مسکن که روز گذشته 8 مهر در ساختمان دادمان با حضور معاونان بخش مسکن، بانک مسکن، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، بنیاد مسکن و مدیران کل راه و شهرسازی به شکل ویدئو کنفرانس برگزار شد، بر همراهی تمامی دست اندرکاران اجرای طرح در احداث و تحویل به موقع واحدهای مسکونی ملی تاکید کرد.
وزیر راه و شهرسازی گفت: اجرای مسکن ملی و تحویل به موقع آنها، خواست مردم و از آن مهمتر فرمان مقام معظم رهبری است. در همین رابطه نیز، چندی پیش، رهبر انقلاب تاکید کردند، پروژه اقدام ملی مسکن که شروع شده و بر اساس آن به مردم قولی داده شده است باید در همین دولت به مردم عملیاتی و تحویل شود.
وی ادامه داد: در اجرای طرح اقدام ملی مسکن، علاوه بر طرفیت بخش خصوصی از ظرفیتهای ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، شرکت توسعه مسکن، نیروهای مسلح و تمامی دستگاهها استفاده شده و همه دستگاهها به شکل یکپارچه آماده خدمت رسانی در خصوص اجرای مسکن ملی هستند.
اسلامی تصریح کرد: در خصوص اجرای طرح اقدام ملی مسکن، شیوه نامه ابلاغ شده و مسیر و راهکار مشخص است که انتظار میرود تمامی دست اندرکاران و عوامل اجرایی آن را دنبال کنند.
وی بر تعیین تکلیف متقاضیان مسکن ملی تاکید کرد و گفت: باید هرچه سریعتر. اقدامات لازم برای پر کردن فاصله 75 درصدی متقاضیان تعیین تکلیف نشده انجام شود.
اسلامی همچنین بر پیگیری و تشویق متقاضیان به واریز وجه تاکید کرد و توضیح داد: هرچه سریعتر پرونده متقاضیان تشکیل و مدارک آنها تکمیل و سایر عملیات اجرایی انجام شود.
وزیر راه و شهرسازی تأکید کرد: اهتمام ویژه به شروع پروژهها و پیگیری به منظور آماده سازی، تهیه نقشهها و استفاده از منابع در اختیار بانک، مورد تاکید است.
اسلامی از احیای صندوقهای زمین و ساختمان با پیگیری معاونت مسکن و ساختمان خبر داد و گفت: صندوقهای زمین و ساختمان به منظور تأمین مالی اجرای پروژههای مسکن، احیا میشود.
وی از تداوم جریان پایدار تولید مسکن خبر داد و گفت: تجربه احداث 400 هزار واحد مسکونی، نهادینه سازی و ایجاد هماهنگی و ظرفیت سازی برای تولید مسکن است. بدین معنا، تلاش میشود تا با احداث سالانه 400 هزار واحد مسکونی، کسری تولید مسکن در کشور پوشش داده شود.