چهارشنبه 24 بهمن 1403

ضرغامی: تخریبی در بافت تاریخی شیراز نشده است

وب‌گاه فرارو مشاهده در مرجع
ضرغامی: تخریبی در بافت تاریخی شیراز نشده است

وزیر میراث فرهنگی با اشاره به شایعات منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر تخریب بافت تاریخی شهر شیراز گفت: کار ما مرمت است؛ مرمت آثاری که در گذشته تخریب شده است.

عزت‌الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی و گردشگری در حاشیه نشست امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به شایعات منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر تخریب بافت تاریخی شهر شیراز گفت: علی‌رغم شایعات هیچ‌گونه تخریبی در بافت تاریخی شیراز صورت نگرفته است. کار ما مرمت است؛ مرمت آثاری که در گذشته تخریب شده است.

به گزارش تسنیم، وی همچنین با اعلام این خبر که "هفتمین جشنواره فجر صنایع دستی و هنر‌های سنتی هفته آینده برگزار می‌شود" عنوان کرد: 3 سرو سیمین خاص برای آثار خارجی و 7 سرو سیمین برای تولیدات داخل برای هفتمین جشنواره فجر صنایع دستی و هنر‌های سنتی در نظر گرفته شده است.

ضرغامی با بیان اینکه رئیس شورای جهانی صنایع دستی به جشنواره فجر صنایع دستی و هنر‌های سنتی خواهد آمد، خاطرنشان کرد: 400 اثر داخلی نیز به جشنواره ارسال شده است.

از میان اخبار

ماجرای شکار یک جسم عجیب پرنده در آسمان تهران

(ویدو) پشت پرده‌ای از طرح توسعه حرم شاهچراغ