ضرورت استفاده از دانش بومی در توسعه فضای مجازی / اردبیل از استانهای امن سایبری کشور است
رئیس پلیس فتا استان اردبیل گفت: رویدادها تولید محتوا و نمایشگاهای مجازی راه اندازی شده در نقاط مختلف استان و کشور، رهیافهای مثبتی به دنبال دارد که بحث مشارکت همگانی و مسئول سازی هرشخص بعنوان یک شهروند کاربر دیجیتال محور است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ علی قهرمان طالع در گفتگو با خبرنگارسبلان ما، اظهار داشت: بحث آموزش در فضای مجازی نوعی سرمایه گذاری محسوب میشود که امروزه در بسیاری از کشوری ها بحث کنترل و پیشگیری، آموزش در سنین پایه آغاز شده و ادامه به خانواده ها منتهی می شود.
وی افزود: رویدادهای تولید محتوا و نمایشگاهای مجازی راه اندازی شده در نقاط مختلف استان و کشور، رهیافهای مثبتی به دنبال دارد که بحث مشارکت همگانی و مسئول سازی هرشخص بعنوان یک شهروند کاربر دیجیتال محور است.
رئیس پلیس فتا استان اردبیلبا اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی از نامگذاری سال تولید، پشتیبانیها و مانع زدایی ها، گفت: استفاده از دانش بومی کاربران مجازی در استان، نوعی خود اتکایی و توانایی داخلی بومی سازی شده است که باید از این ظرفیت در راستای توسعه فرابخش امنیت در فضای مجازی استفاده شود.
وی با بیان اینکه پلیس فتا نگاهی فرانو در بحث آموزش در بستر فضای مجازی داشته است، تصریح کرد: با توجه به تدابیر و سیاستهای ابلاغ شده در کارگروه فکری سایبری استان، اولویت پلیس در اقدامات، بحث پیشگیری است.
سرهنگ قهرمان طالع تاکید کرد: با توجه به فرهنگ و جغرافیای منطقه و سرمایههای اجتماعی موجود در استان، یک ظرفیتی در جهت استغنای ما در راستای توسعه امنیت است که همین امر موجب قراری گیری اردبیل در بین استان های امن سایبری کشور شده است.
انتهای پیام /