ضرورت توجه به نیازهای آموزش پزشکی کشورهای منطقه
معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه بینالمللیسازی یکی از برنامه های اساسی معاونت آموزشی است، گفت: باید به نیازهای آموزشی کشورهای منطقه نیز توجه داشته باشیم.
معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه بینالمللیسازی یکی از برنامه های اساسی معاونت آموزشی است، گفت: باید به نیازهای آموزشی کشورهای منطقه نیز توجه داشته باشیم.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دومین کارگاه بینالمللیسازی آموزش عالی در علوم پزشکی با حضور دکتر ابوالفضل باقری فرد معاون آموزشی وزارت بهداشت، دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و جمعی از صاحبنظران این حوزه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی آغاز به کار کرد.
در افتتاحیه این کارگاه دو روزه دکتر باقری فرد معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان این که در حال پیگیری برنامه تعالی، عدالت و بهرهوری در نظام سلامت به ویژه در حوزه آموزش هستیم، گفت: بینالمللیسازی آموزش علوم پزشکی یکی از برنامههای اساسی و دیپلماسی علمی یکی از نیازهای اساسی ماست.
باقری فرد هدف از برگزاری این کارگاه تخصصی را توانمندسازی دانشگاهها در حوزه بینالملل عنوان کرد و افزود: امروز بینالمللیسازی یک علم و روش است که باید در این حوزه به توانمندسازی خود بپردازیم.
معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به آمار حدود سه درصدی دانشجویان بینالملل در دانشگاههای علوم پزشکی کشور یادآور شد: کشورهای مجاور ما در این حوزه به سرعت در حال فعالیت هستند.
ضرورت توجه به نیازهای آموزشی کشورهای منطقه
دکتر باقری فرد با اشاره به این که توسعه کمی و کیفی آموزش پزشکی و نظام سلامت کشور براساس نیازهای جامعه، سلامت محور و پاسخگویی اجتماعی دنبال می شود خاطرنشان کرد: باید به نیازهای آموزشی کشورهای منطقه نیز توجه داشته باشیم. این نیازها حتما باید در منطقه شناسایی و احصا شود و براساس آن نیازها پیش رویم.
معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان این که بینالمللیسازی صرفا برای کسب درآمد نیست، افزود: دانشجویان بینالملل پس از فارغالتحصیلی و بازگشت به عنوان سفیران علمی و فرهنگی و اجتماعی ایران در جامعه خود محسوب میشوند و استفاده از این ظرفیت در حوزه بینالمللیسازی بسیار مهم است.
وی برای توفیق در این حوزه بر لزوم داشتن اعتبارسنجی و اعتباربخشی بینالمللی تاکید کرد و ایجاد تسهیلات و کاهش موانع برای ورود دانشجویان خارجی را یکی از موضوعات مهم در حوزه بینالمللیسازی برشمرد و خواستار همکاری بیشتر وزارت امور خارجه و معاونت بین الملل وزارت بهداشت در این زمینه شد.
باقری فرد افزود: در برنامه هفتم توسعه نیز برای بینالمللیسازی آموزش پیشنهاداتی مطرح کردیم که انشالله در برنامه قرار می گیرد.
وی با بیان این که در کلان منطقه 10 انتظار ما بسیار بیشتر از سایر کلان مناطق است گفت: این کلان منطقه متشکل از دانشگاهها و موسسات موجود در استان تهران است که دارای سازو کارها و ظرفیتهای بالایی هستند بنابراین انتظار ما نیز از آنان بیشتر است.
معاون آموزشی وزارت بهداشت با تقدیر از میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و تمامی دستاندرکاران برگزاری این کارگاه اظهار امیدواری کرد که نتایج این کارگاه در راستای تحقق اهداف بینالمللیسازی مثمرثمر باشد و باعث ایجاد تغییرات کمی و کیفی در حوزه بینالمللیسازی دانشگاههای کلان منطقه 10 شود.