طب اسلامی
طب اسلامی
مرتضی کهنسال روحانی مدعی طب اسلامی با حکم دادگاه ویژه روحانیت در لنگرود بازداشت شد.
ایسنا نوشت: مرتضی کهنسال روحانی مدعی طب اسلامی با حکم دادگاه ویژه روحانیت در لنگرود بازداشت شد.
مرتضی کهنسال روحانی مدعی طب اسلامی با حکم دادگاه ویژه روحانیت در لنگرود بازداشت شد.
مرتضی کهنسال روحانی مدعی طب اسلامی با حکم دادگاه ویژه روحانیت در لنگرود بازداشت شد.
به گزارش مشرق، مرتضی کهنسال روحانی مدعی طب اسلامی با حکم دادگاه ویژه روحانیت در لنگرود بازداشت شد.
تهران - ایرنا - مرتضی کهنسال روحانی مدعی طب اسلامی با حکم دادگاه ویژه روحانیت در لنگرود بازداشت شد.
زمستان دنیای سیاست پر حادثه آغاز شد و با شیوع ویروس کرونا به پایان رسید. از شهادت محبوبترین فرمانده نظامی ایران تا سانحه تلخ سقوط هواپیمای اوکراینی و پیروزی اصولگرایان در یازدهمین دوره انتخابات مجلس.
محمد مهاجری، فعال رسانه ای اصولگرا به اظهارات اخیر مدیر حوزه های علمیه واکنش نشان داد.
انتقاد تند شهاب حسینی از مسعود کیمیایی به خاطر ابراز بی میلی به جشنواره، بر اعتبار بازیگر جهانی نیفزود. خشمی که به خودزنی او تعبیر شد و بر نشان شوالیه هم سایه انداخت.
رئیس شورای عالی سازمان نظام پزشکی در نامه ای به رئیس جمهور نوشت: متأسفانه نتوانسته ایم از فرصت طلایی تعطیلات نوروزی به نحو مناسب استفاده کنیم؛ خستگی و فرسایش جسمی و روانی کادرهای تشخیصی - درمانی باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
مربیان خارجی بسیاری به ایران میآیند و شال آبی یا قرمز میچرخانند و پول خوبی میگیرند و میروند اما داستان مرد ایتالیایی متفاوت بود...
تهران - ایرنا - دبیر کمیته طب ایرانی و مکمل کرونا با اشاره به اینکه تابحال در بخش درمان کرونا ورود پیدا نکرده ایم، گفت: حدود 10 طرح تحقیقاتی در قالب کارآزمایی بالینی در دانشگاه های علوم پزشکی تهران، ایران، تبریز، مازندران، کاشان و بابل و ارتش آغاز شده است.
تهران - ایرنا - این روزها قصه پر غصه یک شهر و دونرخ" را فرامو ش کرده وکتاب تازه " یک شهر و چند نرخ "را پیش روی خود گشودهایم! قاعده خود ساخته و من در آوردی که خیلی زودتر از آنچه فکرش را میکردیم، درمیدان عمل، حسابی جای پایی باز کرده و سکه رایج شده است!
سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه ایران جزو 10 کشور نخست جهان در حوزه بهره مندی از طب سنتی است، گفت: 50 درصد ظرفیت تخت های مراقبت ویژه کشور به بیماران کرونا اختصاص داده شد؛ ظرفیت این تخت ها در حال تکمیل است اما هیچ بیماری در انتظار تخت ICU نیست.