طرح های مهم آب شیرین کن در استان بوشهر اجرا شد
گناوه - ایرنا - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: کارهای بزرگی در زمینه احداث آب شیرین کن در این استان انجام شده و طرحهایی مهم در دست اجرا است.
عبدالحمید حمزه پور روز یکشنبه در دیدار با فرماندار گناوه افزود: استان بوشهر بیشترین مجوز آب شیرین کن را در کشور گرفتهاست و هماینک حدود 100 هزار مترمکعب در این استان در دست اجرا است.
وی اظهارداشت: بزرگترین آب شیرین کن در این استان مربوط به بندر بوشهر با ظرفیت تولید 35 هزارمترمکعب و 28 هزار مترمکعب در سیراف در دست اجرا و در دیگر شهرهایی نیز دلوار و تنگستان نیز کار میشود.
وی اظهارداشت: حدود 40 هزارمترمکعب نیز در برنامه مناقصه رفته و سرمایه گذار آن مشخص شدهاست.
وی گفت: سهمیه آب شیرین کن برای گناوه باتوجه به اینکه نیاز به اخذ مجوز از تهران دارد باید بررسی و مطالعه انجام شود که در این زمینه به همکاری فرماندار نیاز است.
مدیرعامل آب و فاضلاب استان بوشهر با بیان اینکه دغدغه تامین فرمانداران آب است، افزود: باتوجه به اینکه بطور میانگین حدود 80 درصد منابع آب استان بوشهر خارج از این استان تامین میشود میطلبد با یک برنامهریزی از این نعمت الهی حداکثر استفاده و بهرهوری با مدیریت صحیح انجام و از هدررفت آن جلوگیری کنیم.
وی بیان کرد: در شرایط موجود کرونایی بحث آب کمتر از بهداشت نیست و بنا به نیاز باید در مدیریت صحیح و بهینه از آن همگان مشارکت و همکاری کنند.
مدیرعامل آب و فاضلاب استان بوشهر افزود: طرح جامع مطالعه آب شهر گناوه باید انجام و به روز شود.
وی گفت: در طرح مطالعه آب این شهر کاهش هدررفت و وضعیت موجود سکونتهای جدید مهم است و اگر قرار است خط لولهای ایجاد شود بر اساس اطلاعات و نقشه صورت گیرد.
حمزه پور افزود: در بیشتر شهرهای استان کمبود مخزن داریم و برای شهر گناوه نیاز به گزارش جامعی است که باید در آن مطالعه زیربنایی، جمعیت، توسعه و افق شهر لحاظ تا بتوانیم مجوز آن را از تهران اخذ کنیم.
وی ادامه داد: 1600 متر لوله گذاری خطوط شبکه آب محله نوروز گناوه باوجود محدودیت های منابع مالی امسال باید با همکاری شهرستان بصورت جهادی اجرایی شود.
مدیرعامل آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: بازسازی خط برازجان به گناوه حدود 6 کیلومتر کامل صورت گرفته و وارد مدار شده و برای 12 کیلومتر این خط تلاش خواهیم کرد و نیاز به پیگیری شهرستانی دارد.
وی بیان کرد: بازسازی شبکه آب روستاهای گناوه بویژه در مناطقی که هدر رفت دارد در برنامه کاری است که به مطالعه و نیازسنجی و همچنین همکاری و ظرفیت دهیاران نیاز است.
حمزه پور افزود: امسال دو طرح آب و فاضلاب گناوه به مناقصه رفته و بزودی پیمانکار آن انتخاب خواهد شد.
مدیرعامل آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: از فرماندار گناوه انتظار و توقع داریم نسبت به اعمال تبصره 3 در قبوض آب مشترکان گناوه تصمیم مناسبی اتخاذ شود.
وی افزود: مبالغ جمعآوری شده از محل تبصره 3 که به ازای هر لیتر حداکثر چهار ریال است، در قبوض مشترکان افزوده و تنها صرف هزینه های خود شهر با نظارت فرماندار و شورای اسلامی شهر خواهد شد.
شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر واقع و آب آشامیدنی مردم آن از سدکوثر تامین میشود.
*س_برچسبها_س*