طرحهای پایتخت کتاب ایران در بوشهر احیا میشود
بوشهر - ایرنا - معاون فرهنگی و مطبوعاتی ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر گفت: طرحهای مرتبط با پایتخت کتاب ایران با حضور سازمانهای مردم نهاد در این استان احیا میشود.
بندر بوشهر در 2 اسفند ماه سال 95 موفق شد با ارائه 32 طرح نوآورانه و با شعار «راههای رسیدن به آزادی گران است؛ کتاب یک استثناست» عنوان پایتخت کتاب ایران را برای یک سال (1396) تصاحب کند.
آنیتا مظفری روز دوشنبه در نشست هم اندیشی برنامههای کتابخوانی با حضور سازمان های مردم نهاد افزود: تبادل کتاب، میلاد (ویژه تولد)، کتاب آزادی (ویژه زندانیان)، دیوار مهربانی و ایستگاه مطالعه و نذر کتاب از جمله طرحهای پایتخت کتاب ایران در بوشهر بود که احیای آنها ضروری است.
وی بیان کرد: با توجه به جایگاه مناسب و تاثیرات عمیق برنامههای فرهنگی و هنری، اجرای پویا و مستمر این فعالیتها بجد در دستور کار است.
مظفری ادامه داد: ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان متولی فرهنگ و هنر تنهایی قادر به برگزاری برنامههای فرهنگی و هنری نیستند و سازمانهای مردم نهاد با توجه به جایگاه مهم در جامعه میتوانند در این ارتباط نقشی ویژه ایفا کنند.
وی عنوان کرد: کتاب بهترین دوست و مونس فرد است که لذت کتاب خواندن با هیچ چیز قابل مقایسه نیست.
مظفری ادامه داد: با توجه به عصر ارتباطات و تکنولوژی مطالعه کتاب یکی از نیازهای امروزی جامعه است که میتواند تاثیر باورنکردنی بر روی ذهن و عملکرد انسان در زندگی شخصی و اجتماعی داشته باشد.
وی بیان کرد: مهمترین فاکتور در ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی ارائه طرح و ایدههای نو و خلاقانه در قالب هنر است که علاوه بر استفاده بهینه جوانان و نوجوانان از این مهم، باعث کاهش آسیبهای اجتماعی در جامعه میشود.
مظفری، اثرگذاری و اهمیت سازمانهای مردم نهاد را در حوزههای مختلف مهم برشمرد و افزود: سمنها به عنوان پل ارتباطی و مشاور، حضورشان در برنامهها الزامی است.
معاون فرهنگی و مطبوعاتی ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی بوشهر در ادامه بر استفاده از توان و ظرفیت هر یک از سمنها در پیشبرد امور و تحقق اهداف تاکید کرد.
در این نشست سازمانهای مردم نهاد با مشارکت و حضور حداکثری در برنامههای فرهنگی و هنری بویژه حوزه کتاب، موجبات رونق این امر مهم را در جامعه فراهم کنند.
*س_برچسبها_س*