طرح پیشنهاد تشکیل محاکم تخصصی و ویژه در کمیسیون امنیت ملی مجلس
محمود عباسزاده مشکینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، در بیان جزئیات جلسه عصر امروز کمیسیون خود، اظهار داشت: کمیسیون امروز میزبان رئیس مرکز حفاظت اطلاعات قوه قضائیه بود و وی گزارشی از عملکرد قوه قضائیه ارائه کرد و به سوالات نمایندگان پاسخ داد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در ادامه خاطرنشان کرد: همچنین معاون وزیر امور خارجه نیز در این جلسه حضور یافت و گزارشی از وضعیت بودجه وزارت امور خارجه ارائه داد.
وی افزود: اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بر تقویت نظارت آنلاین (برخط) بر محاکم قضایی، دادگاهها و قضات تاکید کردند.
عباس زاده ادامه داد: نمایندگان همچنین در ادامه پیشنهاد تشکیل محاکم تخصصی و ویژه در بحث حمایت قضایی از سرمایه گذاران خارجی در راستای رشد اقتصادی کشور را مطرح کردند.
انتهای پیام /
*س_ شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید _س* این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید مجلس شورای اسلامی امنیت ملی سیاست خارجی رشد اقتصادی این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است