یک‌شنبه 4 آذر 1403

ظرفیت دانشگاه تهران آماده برای خدمت به تربیت دانشجو معلمان

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
ظرفیت دانشگاه تهران آماده برای خدمت به تربیت دانشجو معلمان

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، "مراسم تجلیل از دانشجومعلمان برتر و سرآمد دانشگاه فرهنگیان" در سالن همایش‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با حضور رضا مراد صحرایی رئیس دانشگاه فرهنگیان، و جمعی از دانشجومعلمان برتر و ممتاز در رشته‌های مختلف که در سال تحصیلی 1401-1400 حائز رتبه ملی شده اند، برگزار شد. سیدمحمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران در این مراسم گفت: دانشگاه تهران یک...

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، "مراسم تجلیل از دانشجومعلمان برتر و سرآمد دانشگاه فرهنگیان" در سالن همایش‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با حضور رضا مراد صحرایی رئیس دانشگاه فرهنگیان، و جمعی از دانشجومعلمان برتر و ممتاز در رشته‌های مختلف که در سال تحصیلی 1401-1400 حائز رتبه ملی شده اند، برگزار شد.

سیدمحمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران در این مراسم گفت: دانشگاه تهران یک شراکت استراتژیک برای تربیت دانشجومعلمان خواهد داشت.

وی افزود: تفاهم‌نامه مذکور به منظور ارتقای وضعیت معلمان و دانشجویانی که می‌خواهند نقش معلمی را برعهده بگیرند اجرایی خواهد شد و ازمهرماه سال آتی به صورت مشترک با دانشگاه فرهنگیان، دانشجومعلمانی را طی فرایند مشترکی جذب می‌کنیم و امیدواریم بتوانیم از این طریق برای نظام تعلیم و تربیت کشور نقش آفرینی کنیم.

رئیس دانشگاه تهران با اشاره به اینکه آمادگی داریم ظرفیت دانشگاه تهران در خدمت هدف مقدس تربیت معلمان قرار بگیرد گفت: معتقدیم مدرسه نقطه عزیمت تمدن نوین اسلامی است. هدف نهایی ما رسیدن به تمدن نوین اسلامی است که محقق نخواهد شد مگر آنکه معلمان صاحب صلاحیت را تربیت کنیم.

مقیمی ادامه داد: یکی از غفلت هایی که در پرورش معلمان و ایفای نقش آنها در مدارس داشتیم این بوده که نقش علمی و تربیتی آنها را به صورت توامان ندیده ایم. گاهی ساختارهای مستقلی شکل می‌دهیم و هر بخش را جداگانه درنظر می گیریم در حالی که نقش تعلیمی و تربیتی آمیخته به همدیگر هستند و باید نقش معلم را ارتقاء دهیم.

وی تاکید کرد که اگر نقش تربیتی معلم بیشتر از نقش علمی نباشد، کمتر هم نیست. نقش معلمان در دنیای امروز نقش مربیگری است. حوادث اخیر نشان داد در انتقال این انتظارات به خوبی عمل نکردیم. انتظاراتی که برگرفته از فرهنگ غنی اسلامی است. اگر نتوانستیم در مقایسه با اثرگذاری فرهنگ غربی، توفیق داشته باشیم به این دلیل است که نتوانستیم از مهارت ها و ابزارهایی که در اختیار داریم به خوبی استفاده کنیم.