دوشنبه 24 شهریور 1404

عامل افزایش قیمت ارز مشخص شد

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
عامل افزایش قیمت ارز مشخص شد

امروز دلار از مرز 14 هزار تومان عبور کرد و در حال حاضر به نرخ 14 هزار و 200 تومان رسیده است.

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با توجه به اینکه که به روز‌های پایانی سال نزدیک می‌شویم در این ایام شاهد افزایش قیمت ارز در بازار بوده ایم به طوری که در اواخر هفته گذشته قیمت دلار به 13 هزار و 850 تومان رسید و قیمت یورو از مرز 15 هزار تومان گذر کرد، اما این افزایش قیمت به آخرین هفته بهمن ورود کرد و در اولین روز هفته نرخ دلار به 13 هزار و 950 تومان و یورو نیز به قیمت 15 هزار و 200 تومان رسید.

*س_امروز دلار از مرز 14 هزار تومان گذشت _س*

امروز نیز این روند افزایش قیمت در بازار ارز ادامه دارد، اما تفاوت آن نسبت به دیروز در آن است که دلار و یورو به صورت جهشی گران‌تر شدند به طوری که امروز دلار از مرز 14 هزار تومان عبور کرد و در حال حاضر به نرخ 14 هزار و 200 تومان رسیده است یورو نیز نسبت به دیروز 200 تومان گران‌تر شد و به نرخ 15 هزا و 400 توامان در صرافی‌های مجاز معامله می‌شود.

شما می توانید افزایش امروز قیمت دلار را به صورت نمودار در تصویر زیر مشاهده کنید

قیمت امروز دلار در صرافی های مجاز

*س_عوامل مواثر در افزایش قیمت ارز _س*

یکی از صرافان بازار ارز در گفت‌وگو با خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان, گفت: امروز شاهد افزایش چشمگیر قیمت در بازار ارز بوده ایم و متقاضیان تمایل بیشتری به خرید ارز نسبت به روز های قبل دارند چرا که بر خلاف بازار کساد خرید و فروش ارز در روزهای گذشته امروز شاهد رونق معاملات ارزی در صرافی ها بوده ایم.

این صراف بازار ارز افزود: شنیده می شود یکی از دلایل افزایش نرخ ارز در امروز به FATF مربوط می شود و در بازار ارز بی تاثیر نخواهد بود اما قطعا تمام بازار را مشمول نمی شود.

*س_آیا FATF سبب افزایش قیمت ارز می شود؟_س*

عبدالناصر همتی، رئیس بانک مرکزی در صحبت های امروز خود در گفت و گو با خبرنگار بورس، بانک و بیمه  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: سودجویان سعی دارند که از این فرصت در جهت التهاب بازار ارز استفاده کنند

همتی در ادامه بیان کرد: این اقدماتی که سودجویان در بازار ارز انجام می‌دهند هیچ تأثیر معناداری نخواهد داشت.

او در ادامه تأکید کرد: در حالی که عده‌ای در این باره می‌گویند این اقدامات نابخردانه که در بازار ارز صورت می‌گیرد سبب شکست سد مقاومت چهارده می‌شود اما این گونه نیست چرا که در سال گذشته حدود سه بار این سد مقاومت شکسته شد، اما بانک مرکزی این مسئله را کنترل کرده است و آن را در جهت تعادل به حرکت در آورده است.

رئیس بانک مرکزی در ادامه افزود: افرادی که وارد بازار ارز می‌شوند باید ریسک دارایی‌شان را برای افزایش یا کاهش آن بپذیرند.

*س_کسری بودجه بر نرخ ارز تاثیر گذاشت _س*

کارشناسان معتقدند با توجه به اینکه در روز های پایانی سال دولت با کسری بودجه مواجه است و برای جبران آن افزایش قیمت ارز بی تاثیر نخواهد بود. حال باید دید که قیمت ارز در آستانه سال نو به چه نرخی خواهد رسید.

انتهای پیام /

عامل افزایش قیمت ارز مشخص شد 2