شنبه 10 آذر 1403

عدم تعیین تکلیف سرمربی تیراندازی و روزه سکوت مسئولان فدراسیون!

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
عدم تعیین تکلیف سرمربی تیراندازی و روزه سکوت مسئولان فدراسیون!

عدم پاسخگویی رییس و دبیر فدراسیون تیراندازی از جمله مواردی است که در کنار مشکلات و کمبودات تجهیزاتی در این رشته موجب بی پاسخ ماندن سوالات بسیاری شده است.

به گزارش ایسنا، با شیوع کرونا، تعطیلی مسابقات بین‌المللی و تعویق المپیک همه معادلات ورزشکاران و فدراسیون‌ها بهم ریخت. تیراندازی یکی از فدراسیون‌هایی است که شیوع کرونا تاثیر زیادی روی آن داشته است، چون ایران به سبب تحریم‌های موجود همیشه با مشکل کمبود فشنگ و مهمات روبه رو بوده است و با شیوع کرونا و تعطیلی مسابقات بین‌المللی این مشکل بیشتر از پیش نمایان خواهد بود.

همچنین با شیوع کرونا و عدم استفاده از خوابگاه و رستوران اردوهای تیم ملی از اسفند ماه به طور منسجم برگزار نشده است. المپین‌ها و برخی از ملی‌پوشان حاضر در تهران تنها می‌توانند در زمان اداری فدراسیون از سالن تیراندازی استفاده کنند. این موضوع قطعا مشکلاتی را برای تیراندازان به همراه خواهد داشت چون آن‌ها هیچ پولی هم برای تامین هزینه‌های ایاب ذهاب از فدراسیون دریافت نمی‌کنند. از طرفی هم فدراسیون جهانی تیراندازی مسابقات بین المللی را از دی آغاز خواهد کرد. بنابراین فدراسیون ایران هم باید برای حضور در مسابقات برنامه ریزی داشته باشد و اردوهای مداوم و منسجم را از سر بگیرد.

موضوع مهمی که در حال حاضر ملی‌پوشان تفنگ با آن مواجه هستند عدم تمدید قرارداد سرمربی است. الهام هاشمی تنها تا المپیک توکیو یعنی اواسط مردادماه با فدراسیون تیراندازی قرارداد داشت و با تعویق المپیک هنوز تکلیف تمدید قراردادش با فدراسیون مشخص نیست. شروط فنی تنها خواسته هاشمی برای تمدید قرارداد با فدراسیون است اما با گذشت مدت زیادی هنوز فدراسیون نتوانسته است این مشکل را رفع کند. در حال حاضر مشخص نیست که الهام هاشمی تا پایان المپیک در کنار تیم ملی خواهد ماند یا 4 تیرانداز المپیکی در رشته تفنگ باید در فاصله یک سال مانده تا مسابقات المپیک با مربی دیگری تمریناتشان را دنبال کنند.

البته جدا از مشکلات فنی یکی دیگر از مشکلات فدراسیون تیراندازی عدم پاسخ‌گویی رییس و دبیر فدراسیون است. علی دادگر از لحظه نشستن بر روی صندلی ریاست، عدم تمایل خود برای پاسخگویی به رسانه‌ها را مطرح تا خود را از این بابت راحت کند. چند نشست خبری و گفت و گوی رادیویی و تلوزیونی تنها راه ارتباطی دادگر با رسانه‌ها به عنوان نمایندگان افکارعمومی در طول مدت ریاستش بوده است. البته این اواخر ملک محمدی دبیر فدراسیون هم همین موضع را گرفته است تا این فدراسیون چراغ خاموش پیش رود.

تیراندازی ایران در المپیک 2020 توکیو 6 سهمیه در دو ماده تفنگ و تپانچه دارد. با شرایط و مشکلات موجود به نظر می‌رسد فدراسیون تیراندازی همه هم و غم و بودجه فدراسیون را باید صرف این دو ماده کند تا تیراندازن المپیکی بتوانند با خیالی آسوده خود را برای مسابقات المپیک آماده کنند و ایران در تیراندازی صاحب مدال شود.

انتهای پیام