چهارشنبه 25 شهریور 1405

عراق

عراق

خبرگزاری مهر

قیمت رسمی اعلام شده توسط بانک مرکزی امروز (چهارشنبه 18 مهر 1403) برای هر دلار آمریکا به صورت اسکناس به 49 هزار و 944 تومان و برای حواله به 47 هزار و 476 تومان رسید.

خبرگزاری تسنیم

در معاملات امروز مرکز مبادله طلا و ارز ایران هر اسکناس دلار آمریکا به 49هزار و 944 تومان و حواله دلار نیز به 47هزار و 476 تومان رسید.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: یک رسانه عبری زبان در یادداشتی به سران رژیم صهیونیستی تلویحا هشدار داد، به تجارب تاریخی توجه کرده و به جای تحمل شکست، گزینه خویشتنداری را انتخاب کنند و از درگیری با ایران بپرهیزند.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: مقاومت اسلامی عراق امروز چهارشنبه چهار حمله را به سرزمین‌های اشغالی انجام داد که 2 مورد آن به جولان اشغالی بود.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام محمد اخوان بهبانی مدیرکل هماهنگی مراکز علمی و فرهنگی آستان عبدالعظیم الحسنی (ع) در مورد شخصیت حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع) و دلیل مهاجرت ایشان به سمت ری اظهار کرد: در زمان امام هادی (ع) و امام حسن عسگری (ع) به منظور آماده‌سازی شرایط معرفی حضرت مهدی (عج) به عنوان امام پایانی و همچنین بیان موضوع غیبت امام عصر شبکه وکلا شکل گرفت، یکی از این...

وب‌گاه دنیای اقتصاد

مقاومت عراق اعلام کرد: به چند هدف حیاتی در شمال و جنوب سرزمین‌های اشغالی حمله پهپادی کرده است.

وب‌گاه مشرق نیوز

هر چند مقامات صهیونیستی درباره حمله به مراکز اقتصادی یا نظامی و هسته‌ای ایران لاف زیاد می‌زنند، اما در هر بار محاسبه متوجه می‌شوند که در صورت انجام این اشتباه، ممکن است چه پاسخ بی‌سابقه را دریافت کنند.

خبرگزاری مهر

حاج‌همت هروقت ما را می‌دید می‌خندید و می‌گفت «جمال آقایون رو عشقه!» هر وقت هم به دکمه‌قابلمه‌ای‌ها می‌رسید، آرام و مودب می‌گفت «سلام علیکم و رحمه الله.»

وب‌گاه دنیای اقتصاد

منابع خبری گزارش دادند که 9 نفر از اعضای یک خانواده ساکن نوار غزه در بمباران جنگنده‌های اسرائیلی به شهادت رسیدند.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: مقاومت عراق اعلام کرد که به چند هدف حیاتی در شمال و جنوب سرزمین‌های اشغالی حمله پهپادی کرده است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: در شرایطی که در باب پاسخ احتمالی (ادعایی) اسرائیل به ایران گمانه‌زنی‌ها بسیار است، بسیاری هشدار می‌دهند که تل‌آویو در صورت حمله به ایران با آتش بازی کرده است.

وب‌گاه ورزش سه

تمرینات تیم ملی اردن بدون حضور ستاره مطرح این تیم برگزار شد.

وب‌گاه عصر ایران

ورود جنگنده‌های میگ -29 به ایران به دهه 1990 و پس از پایان جنگ ایران و عراق برمی‌گردد.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

مقاومت اسلامی عراق یک نقطه حیاتی را در شمال سرزمین‌های اشغالی هدف حمله پهپادی قرار داد

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: منابع خبری از حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به یک هدف مهم در شمال فلسطین اشغالی خبر داد.