جمعه 6 تیر 1404

عصبانیت ویتکاف از افشاگری درباره میزان خسارت به تاسیسات اتمی ایران

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
عصبانیت ویتکاف از افشاگری درباره میزان خسارت به تاسیسات اتمی ایران

نماینده ویژه ترامپ برای آسیای غربی، افشای اطلاعات محرمانه میزان خسارت به تاسیسات اتمی ایران را خیانت دانست.

نماینده ویژه رئیس جمهوری آمریکا برای آسیای غربی، افشای اطلاعات محرمانه میزان خسارت به تاسیسات اتمی ایران را خیانت دانست.

تارنمای خبری آمریکایی هیل گزارش داد، استیو ویتکاف، به شدت به انتشار اطلاعات محرمانه درباره ارزیابی سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا از حملات به ایران اعتراض کرد و آن را «خیانت‌آمیز» خواند.

وی در گفت و گو با شبکه تلویزیونی فاکس نیوز گفت: بدیهی است که انتشار چنین اطلاعاتی، فارغ از محتوای آن و طرفی که اطلاعات به نفعش باشد، غیرقابل قبول و خیانت است.

خبر مرتبط ترامپ مدعی شد: هفته آینده با ایران مذاکره می‌کنیم + فیلم

رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا مدعی شد: هفته آینده با ایران مذاکره می‌کنیم و شاید سندی هم امضا کنیم.

این مقام آمریکایی خواستار تحقیق درباره این موضوع شد و افزود: هرکس که مسئول این کار است باید پاسخگو باشد. این کار ممکن است جان افراد را در آینده به خطر بیاندازد. افشای اطلاعات کاملاً غیرقابل قبول است.

شبکه‌های خبری آمریکایی مانند سی‌ان‌ان و نیویورک تایمز روز سه‌شنبه گزارش دادند که یک گزارش داخلی دولت آمریکا نشان می‌دهد در حالی که مسئولان دولت دونالد ترامپ قبلاً ادعا کرده بودند که سایت های هسته ای ایران نابود شده اند اما حملات آخر هفته گذشته به این تاسیسات، تنها برنامه هسته‌ای ایران را چند ماه به تأخیر انداخته است.

در حالی که ترامپ رسانه‌هایی که این ارزیابی داخلی را منتشر کردند، آدم‌هایی حقیر خواند، پیت هگست وزیر دفاع آمریکا روز چهارشنبه در نشست ناتو در هلند گفت که تحقیق درباره این افشاگری در جریان است.

هیل نوشت: در حالی که تعیین میزان خسارت تاسیسات اتمی ایران، حداقل چند روز زمان نیاز دارد، ترامپ و دیگر مقامات ارشد آمریکا تاکید دارند که تأسیسات هسته‌ای ایران نابود شده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

عصبانیت ویتکاف از افشاگری درباره میزان خسارت به تاسیسات اتمی ایران 2