شنبه 1 آذر 1404

اقتصادی وب‌گاه عصر ایران

اقتصادی وب‌گاه عصر ایران

یک خودروی پرنده در اسلواکی که می‌تواند در ارتفاع بیش از 8 هزار فوتی زمین با سرعت بیش از 100 مایل پرواز کند، گواهی پرواز خود را گرفت.

یکی از رویکردهای اقتصادی ایران در بخش توسعه‌همکاری‌های تجاری، فعال‌سازی ترانزیت کالا از غرب چین به کمک حمل‌ونقل ریلی ازبکستان و حمل دریایی در خزر و بندر امیرآباد است.

تمام پروازهای امروز از مبدا ایران به مقصد استانبول لغو شده است و اطلاعات پروازها پس از ساعت 24 امشب به روز رسانی می‌شود.

با توجه به اینکه مواد 61 و 62 اساسنامه بانک دی در این مجمع رعایت نشده است، تا رسیدگی کامل و جامع مرجع قضایی، نتایج مجمع فوق ابطال شد.

سخنگوی وزارت برق عراق در بخش دیگری از صحبت های خود گفت: قرارداد واردات گاز از ایران را وزارت برق عراق امضا نکرد بلکه دولت عراق امضا کرده است.

حل معضل بی‌آبی منطقه سیستان نیازمند نسخه دائمی و پایدار است و نمی‌توان به ورود مقطعی آب از سوی کشور افغانستان دل خوش کرد چرا که همین حق‌آبه حداقلی هم به درستی به سوی ایران رهاسازی نمی‌شود.

به گفته نماینده کارگران در شورای عالی کار، اگر پایه حقوق کارگران 60 درصد هم افزایش داده شود، عقب ماندگی مزدی سالهای دور کارگران را جبران نمی کند.

این شرکت همچنین توانست رتبه اول رشد فروش و درصد تحقق بودجه فروش ریالی را در ارزیابی و رتبه‌بندی عملکرد زنجیره تامین در بین شرکت‌های مواد اولیه ساز گروه دارویی تامین (تیپیکو) را کسب کند

ارزش این دو ارز مجازی در روز دوشنبه به پایین‌ترین رقم از ماه ژوئیه رسید و هر کدام بیش‌از 50 درصد از ارزش خود را نسبت‌به اوج قیمت خود از دست دادند.

متقاضیان وام‌های خرد مشروط به اعتبارسنجی باید بتوانند از تسهیلات لازم برخوردار شوند که مقررات آن در حال بازنگری است و تا پایان سال به سیستم بانکی ابلاغ می‌شود.

نمایندگان عضو کمیسیون تلفیق نیز در این جلسه تاکید داشتند که اولویت مجلس در بودجه معیشت مردم است و دولت باید طرح اجرایی خود را به مجلس ارایه کند.

رئیس وقت هیات عامل صندوق توسعه ملی اخذ مالیات 1800 میلیارد تومانی از صندوق را خلاف قانون دانسته و به رئیس هیات نظارت صندوق و دیوان محاسبات شکایت کرد.

متاسفانه هزینه ارائه خدمات و حتی تامین قطعات مورد نیاز در شبکه خدمات پس از فروش نسبت به بازار آزاد بیشتر است؛ در چنین شرایطی نباید انتظار داشت مشتریان تمایلی به استفاده از خدمات پس از فروش ما داشته باشند.

سازمان مدیریت صنعتی از سال 1377 به رتبه‌بندی شرکت‌های برتر ایران پرداخته است و هرساله با فراهم نمودن آمار و اطلاعات شفاف و مفید در مورد بنگاه‌های اقتصادی کشور تلاش می‌کند، فضای روشن‌تری از کسب‌وکار اقتصادی کشور را ارائه دهد.

متقاضیان از 50 تا 100 میلیون تومان می‌توانند بدون ضامن و تنها با ارائه گواهی کسر از حقوق خود از شعب بانک صادرات ایران تسهیلات دریافت کنند.