شنبه 29 آذر 1404

سیاسی وب‌گاه عصر ایران

سیاسی وب‌گاه عصر ایران

با این حال، نشانه‌هایی حاکی از یک چرخش راهبردی جدید در درون ساختار تصمیم‌گیری کشور مشاهده می‌شود. انتخاب دکتر مسعود پزشکیان به ریاست‌جمهوری و انتصاب افرادی چون دکتر عراقچی، گویای تلاشی هدفمند برای گذار از منازعات فرسایشی و ورود به فاز حکمرانی تطبیقی و متکی بر انسجام ملی است.

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: اسرائیل در جنگ تحمیلی 12 روزه مستأصل شد و اگر عملیات‌های موشکی نیروهای مسلح ایران با همان شدت ادامه می‌یافت، امروز از این رژیم چیزی باقی نمانده بود.

این یادداشت تنها برای یادآوری 6 مرداد 68 نیست که چه بسا برای مردم گرفتار در بی‌آبی و بی‌برقی و گرانی و دلهره جنگی دیگر اهمیت چندانی نداشته باشد. برای یادآوری دیگری است و آن هم این که مردمانی که طی 83 سال سه و به عبارتی 4 قانون اساسی (مشروطه و متمم و 58 و اصلاحیه) تنظیم کرده‌اند سزاوار امکان مشارکت بیشتری در قدرت و سیاست بودند و خدا گل‌زاده غفوری را رحمت کناد که فصل ششم یا حقوق ملت با...

در پشت پرده حملات موشکی و پهپادی اخیر ایران به تل‌آویو، داستان‌های ناگفته‌ای از شجاعت و ایثار وجود دارد. این گزارش، روایتی تکان‌دهنده از شهیدان مرتضی و مصطفی شریفی‌نسب، مهندسان دوقلوی هوافضای کرمانشاهی است که اسرائیل برای ترورشان جایزه میلیون دلاری تعیین کرده بود، اما آنها با اهدای جان خود، اقتدار ایران را به نمایش گذاشتند.

آیا کودکانی که تازه به دنبال آمده‌اند، تروریست هستند که یا با بمباران یا به دلیل گرسنگی ناشی از محاصره غزه کشته می‌شوند! امیدوارم کشورهایی مثل فرانسه نقش موثرتری در جلوگیری از تداوم جنایات رژیم صهیونیستی ایفا کنند.

محمدباقر قالیباف عصر امروز به منظور شرکت در ششمین کنفرانس رؤسای مجالس جهان اتحادیه بین‌المجالس جهانی (IPU) به ژنو سوئیس رفت.

چهارشنبه تعطیل نیست. در جلسه روز یکشنبه هیات دولت این موضوع مطرح شد. ضمن آنکه وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای تعطیلی یک هفته‌ای در راستای نشاط اجتماعی پیشنهادی مطرح کرده بودند و قرار شد دو موضوع با یکدیگر بررسی شود و در جلسه روز چهارشنبه به جمع بندی برسد، حتما اگر خبری باشد از طریق رسانه‌ها اعلام می‌شود.

این اتفاق باعث شد بیش از همیشه به این فکر بیفتیم که تا حد امکان قدرت و مسئولیت‌ها توزیع شوند تا اگر خدایی ناکرده مشکلی برای مسئولان کشور بوجود آمد، اداره امور مختل نشود.

این دسته از باصطلاح نخبگان، اگر کسی بگوید الان روز است، می گویند که نخیر! شب است! اگر کسی بگوید زغال سیاه است، پافشاری می‌کنند که نه! سفید است! با آنها حتی نمی‌توان در باره سیاهی زغال به اشتراک نظر رسید چه رسد به اجماع آن هم در باره لایحه‌ای که فضای مجازی را به انحصارشان در می‌آورد و رقبا را از میدان به در می‌کند!

قرارگاه منطقه‌ای قدس نیروی زمینی سپاه پاسداران با صدور اطلاعیه‌ای از شهادت جواد کریم‌کُشته فرمانده پایگاه مقاومت بسیج در زاهدان خبر داد.

در این بیانیه آمده: تصویب این لایحه و موارد مشابه در عمل معطوف به منع آزادی و انحصار حقیقت در دست قدرت می‌شود و این بزرگترین ضربه به اصل حقیقت است و نه تنها موجب جلوگیری از دروغ و شایعه و اخبار خلاف واقع نمی شود که به گسترش دروغ و روایت های مجعول دامن خواهد زد.

ابوالحسن فیروزآبادی دبیر سابق شورای عالی فضای مجازی در انتقاد به لایحه جدید دولت در خصوص مقابله با محتوای خلاف در فضای مجازی معتقد است اگر قرار باشد برای همه بندها و تبصره های این لایحه مجازات شدید در نظر گرفته شود، باید زندان های بزرگی به این لایحه اختصاص داد.

دیپلمات فرانسوی بار دیگر تهدید به فعال‌سازی مکانیسم ماشه را تکرار کرد و مدعی شد «در صورتی که تا پایان تابستان توافقی جدی، قابل راستی‌آزمایی و پایدار حاصل نشود، فرانسه، آلمان و انگلیس چاره‌ای جز بازگرداندن تحریم‌های جهانی که 10 سال پیش و پس از امضای توافق هسته‌ای لغو شده بود، نخواهند داشت؛ تحریم‌هایی که بخش تسلیحات، تجهیزات هسته‌ای و بانکی ایران را هدف قرار می‌دهد.»

لایحه دو فوریتی «مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع در فضای مجازی» که مطابق انتظار، با استقبال نمایندگان رادیکال مجلس رو‌به‌رو شده و آنها بلافاصله با دوفوریت بررسی آن موافقت کرده‌اند، به گونه است که بسیاری، آن را با طرح صیانت نمایندگان مجلس مقایسه کرده‌اند.

پزشکیان با اشاره به آثار ملموس اجرای این طرح در زندگی مردم افزود: با تحقق این اهداف و استقرار زیرساخت‌های داده‌محور، بسیاری از مسائل و گره‌هایی که موجب نارضایتی، دلخوری و گلایه مردم شده، برطرف خواهد شد و شاهد ارتقای محسوس در کیفیت خدمات عمومی نیز خواهیم بود.

در پی انتقادها به لایحه دو‌فوریتی «مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع در فضای مجازی» که اخیراً از سوی دولت به مجلس ارائه شده، دولت اعلام کرده است که تصمیم نهایی خود را بر پایه نظرات نخبگان و فعالان اتخاذ خواهد کرد.