دوشنبه 3 آذر 1404

عطایی: هیچ تیمی در حاشیه امن پلی‌آف نیست / هراز و هورسان بازی باکیفیتی به نمایش گذاشتند

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
عطایی: هیچ تیمی در حاشیه امن پلی‌آف نیست / هراز و هورسان بازی باکیفیتی به نمایش گذاشتند

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، هفته بیست‌وششم و پایانی مرحله مقدماتی مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های برتر مردان ایران روز یکشنبه 23 بهمن ماه با برگزاری هفت دیدار، پیگیری شد و در یکی از این دیدارها هورسان رامسر میزبان لبنیات هراز آمل بود و سه بر یک حریف را شکست داد.

بهروز عطایی پس از این شکست برابر تیم هورسان رامسر اظهار کرد: مسابقه بسیار خوبی بود و هر دو تیم تمام تلاش خود را به کار گرفتند. بازی آخر مرحله مقدماتی لیگ بود و به همین دلیل هورسان و لبنیات سعی کردند بازی باکیفیتی را به نمایش بگذارند.

وی با اشاره به عدم استفاده از بازیکنان اصلی تیم در دیدار با هورسان توضیح داد: در این دیدار از بازیکنانی که در طول فصل بیشتر بازی کرده بودند، استفاده نکردیم تا مانع از آسیب های احتمالی آن‌ها شویم. در مجموع مسابقه خوبی بود و به مجموعه بزرگ و با کیفیت هورسان تبریک گفته و به بازیکنان خودم خسته نباشید می‌گویم.

عطایی درباره مرحله بعد لیگ برتر گفت: دیدارهای پلی‌آف برای هر هشت تیم برتر این مرحله بسیار سخت و نفس گیر خواهد بود و هیچ تیمی در حاشیه امن نیست. امیدوارم شاهد بازی‌های خوبی از سوی تمامی تیم‌ها باشیم و هیچ بازیکنی دچار مصدومیت نشود.

تیم لبنیات هراز آمل در مرحله یک چهارم نهایی لیگ برتر مردان به مصاف فولاد سیرجان ایرانیان می‌رود.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید بهروز عطایی سرمربی تیم والیبال هراز لیگ برتر والیبال والیبال ایران والیبال پلی‌آف لیگ برتر والیبال این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است