پنج‌شنبه 23 اسفند 1403

عظمت امروز ایران اسلامی حاصل خون پاک شهدای والامقام است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
عظمت امروز ایران اسلامی حاصل خون پاک شهدای والامقام است

کرمانشاه - ایرنا - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کرمانشاه گفت: اگر امروز ملت ایران و جامعه اسلامی ما از بزرگی و سرافرازی برخوردار است، نتیجه انقلاب بزرگ امام راحل (ره) و حاصل خون پاک شهدای والامقام و زحمات بی بدیل جامعه ایثارگری است.

به گزارش روز جمعه ایرنا، حجت الاسلام «هادی عسگری» در مراسم تجلیل از 22 نفر از کارکنان بازنشسته بنیاد شهید و امور ایثارگران استان تاکید کرد: بر همه ما فرض است که تداوم بخش راه شهدا و پاسدار آرمان های بلند این انقلاب بزرگ باشیم.

وی با اشاره به زحمات و تلاش‌هایی که خادمین شهدا در طول 30 سال خدمت صادقانه خود در جهت خدمت رسانی به بهترین خلق خدا در این نهاد مقدس به انجام رسانده اند، اظهار داشت: تکریم و قدردانی از بزرگان در حقیقت تکریم بزرگی، خوبی ها و تجلیل از تجربیات و سرمایه های گران سنگی است که سالیان متمادی در خدمت به کشور، نظام و احاد جامعه اسلامی به ویژه ایثارگران از هیچ کوششی فروگذار نبوده اند. مدیر کل بنیاد شهید کرمانشاه افزود: تکریم از شما خادمین شهدا که سال ها به بهترین بندگان خدا خدمت کرده اید یقینأ کاری اسلامی و اخلاقی است چرا که این تکریم و تجلیل هم مورد تأکید دین مبین اسلام بوده و هم اینکه کار و عملی انسانی و اخلاقی است. وی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: بزرگی شما خادمین شهدا، نشأت گرفته از مقام والای شهدای گرانقدر و ایثارگران عزیز است و لذا چون این بزرگی رنگ و بوی خدایی دارد پس این را بدانید که بزرگی و عظمت شما عزیزان در پیشگاه خدای منان ماندگار و در صفحات تاریخ برای همیشه ثبت و ضبط خواهد بود. عسگری در ادامه با تجلیل از قیام تاریخی امام راحل (ره) در سال 57 اظهار داشت: امام راحل (ره) همچون جد بزرگوارش جضرت سید الشهدا امام حسین (ع) با انقلاب بزرگ خود در جهان معاصر تحول آفرین شد و به همه آحاد این کشور عزت، بزرگی و عظمت بخشید. وی در پایان از خادمین شهدا به عنوان بهترین مروجان فرهنگ ایثار و شهادت یاد کرد و افزود: شما سال ها با اسناد شهدا و ایثارگران زندگی کرده اید پس به خوبی می توانید در این راه بسیار ارزشمند که ترویج فرهنگ والای حسینی است، قدم بردارید. استان کرمانشاه در طول انقلاب اسلامی بیش از 9 هزار و 800 شهید، 22 هزار جانباز و هزار و 800 آزاده را برای آزادگی، استقلال و حفظ تمامیت ارضی و سربلندی کشورمان تقدیم کرده است.

برچسب‌ها