سه‌شنبه 4 شهریور 1404

علت ضرب و شتم همراهان یک بیمار در بیمارستان کاشانی شهرکرد

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
علت ضرب و شتم همراهان یک بیمار در بیمارستان کاشانی شهرکرد

اقتصادنیوز: «همراه یکی از بیماران بستری در بیمارستان کاشانی، با دیدن زخم بیمار خود دچار افت فشار شده و غش می‌کند و به دنبال آن از سوی همراهان این بیمار به کادر درمان اعتراض می‌شود که چرا به وضعیت این فرد رسیدگی نمی‌شود.»

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فرارو؛ «همراه یکی از بیماران بستری در بیمارستان کاشانی، با دیدن زخم بیمار خود دچار افت فشار شده و غش می‌کند و به دنبال آن از سوی همراهان این بیمار به کادر درمان اعتراض می‌شود که چرا به وضعیت این فرد رسیدگی نمی‌شود.»

یک منبع کارگری در شهر کرد گفت: حادثه روز گذشته (دوشنبه 3 شهریور ماه) در بخش اورژانس بیمارستان کاشانی شهرکرد در حالی اتفاق افتاد که چهار تن از کارورزهای پزشکی با حمله همراهان یک بیمار، با ضربات مشت و لگدبه شدت مصدوم شدند.

وی با بیان اینکه ضارب دستگیر و مورد پیگرد قانونی قرار گرفته است در تشریح جزئیات این حادثه گفت: همراه یکی از بیماران بستری در بیمارستان کاشانی، با دیدن زخم بیمار خود دچار افت فشار شده و غش می‌کند و به دنبال آن از سوی همراهان این بیمار به کادر درمان اعتراض می‌شود که چرا به وضعیت این فرد رسیدگی نمی‌شود.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید