علیرضا عباسنیا عزل شد
علیرضا عباسنیا، شهردار ابهر برکنار شد.
سخنگوی شورای اسلامی شهر ابهر اعلام کرد: شهردار ابهر با رای اعضای شورا و تایید هیئت تطبیق برکنار شد.
سعید بهاوری، با بیان اینکه علیرضا عباسنیا که از اسفند ماه سال گذشته به عنوان شهردار ابهر انتخاب شده بود به استناد مصوبه شورای اسلامی شهر ابهر و با تایید هیئت تطبیق شهرستان برکنار شد.
وی تصریح کرد: هیأت تطبیق با برگزاری جلسهای در فرمانداری ابهر رای شورای شهر مبنی بر خاتمه خدمت شهردار ابهر را مغایر با قانون تشخیص نداد.
این مسئول خاطرنشان کرد: پس از ارسال مصوبه شورای اسلامی شهر در مورخه 28 آبان ماه سالجاری مبنی بر عزل شهردار و با استناد به سکونت نداشتن وی در این شهر و انجام بررسیهای کارشناسی و استعلام از مراجع ذیربط، جلسه شورای تطبیق برگزار شد.
سخنگوی شورای اسلامی شهر ابهر عنوان کرد: در نهایت مصوبه طبق بند (د) تبصره 4 ماده 80 قانون اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخابات شهرداران و نیز مطابق ماده 5، فقدان شرایط احراز سمت شهردار عدم سکونت به تشخیص شورای اسلامی شهر مغایر با قانون تشخیص داده نشد و خاتمه خدمت علیرضا عباسنیا شهردار سابق ابهر تایید شد.
منبع: ایسنا هم اکنون دیگران می خوانند-
ماجرای 3 نامه سیدمحمد خاتمی به رهبری | پاسخ رهبر انقلاب چه بود؟
-
دانشجوی دانشگاه تهران که خودکشی کرده بود، درگذشت | فیلم محل حادثه منتشر شد + ویدئو
-
مرگ مشکوک دختر جوان در سلماس | مردم به شایعات توجه نکنند، با اسلحه شکاری خودکشی کرد!
-
ماجرای مسمومیت 50 دانشآموز در مدرسه امام حسین (ع) چه بود؟
-
قتل ناموسی دختر 17 ساله اهوازی به دست پدرش
-
اطلاعیه وزارت اقتصاد درباره زمان حذف یارانه نقدی | کالابرگ چه زمانی توزیع میشود؟
-
تیراندازی در کلانتری 160 خزانه تهران | ماجرای مجروح شدن «مرتضی امینی» سرباز وظیفه جیست؟