یک‌شنبه 30 دی 1403

علی ربیعی

علی ربیعی

وب‌گاه عرشه آنلاین

«مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست‌جمهوری»، نهاد مشورتی رئیس‌جمهور یا اتاق فکر دولت، در دوران ریاست‌جمهوری هاشمی‌رفسنجانی تاسیس شد. هدف از تشکیل این مرکز انجام مطالعات و پژوهش‌ها و ارائه پیشنهادها به رئیس‌جمهور بود.

وب‌گاه خبر آنلاین

عصرایران نوشت: ربیعی وزیر اسبق کار گفت: نگاه کنید حتی در مناسبت‌های مناسکی مثل اعیاد مختلف همچون عید قربان، فطر و....، گویی صدا و سیمای ما اساسا نسبت ذهنی و توانایی برای بسط شادی را ندارد.

وب‌گاه عصر ایران

ربیعی وزیر اسبق کار گفت: نگاه کنید حتی در مناسبت‌های مناسکی مثل اعیاد مختلف همچون عید قربان، فطر و....، گویی صدا و سیمای ما اساسا نسبت ذهنی و توانایی برای بسط شادی را ندارد.

وب‌گاه عرشه آنلاین

ربیعی نوشت: نتایج برخی سنجش‌ها، نشانگر آن است که جامعه ایران، به لحاظ شادی، امید و اعتماد در وضعیت نامناسب قرار دارد. مشخص نیست چه نگاه، سیاست و تدبیری پشت این مساله نهفته است که هر کجا روزنه شادی‌ای برای مردم می‌یابند علیه آن اقدام می‌کنند، بنابراین اگر تعبیر «سیاست علیه شادی» به کار برده می‌شود، بی‌جا نیست. انگار یک سیاست نانوشته برای پیشگیری از جشن‌ها و شادی‌ها وجود دارد.

وب‌گاه خبر آنلاین

اعتمادآنلاین نوشت: صادق زیباکلام در یک فایل صوتی با طرح این سوال که آیا زنده‌ماندن شهید بهشتی و شهید مطهری به دموکراسی می‌شد؟ به بررسی شرایط کنونی جامعه پرداخت. این درحالی است که بیلبوردهای تبلیغ حجاب با عکس شهید بهشتی خبرساز شده است.

وب‌گاه خبر آنلاین

جماران عکسی دیده نشده از شهید بهشتی با پوششی متفاوت را منتشر کرد.

وب‌گاه خبر آنلاین

علی ربیعی در یادداشتی با عنوان «از هفتم تیر تا آزادی» در روزنامه اعتماد نوشت: گفت‌وگو و مباحثه، بیان آزاد عقاید برای شهید بهشتی، در عمل یک سیاست قضایی بود و همه تلاش خود را به کار برد تا امنیت گفت‌وگو و آزادی بیان را تضمین کند و بر این سیاق، او حضور گفت‌وگویی همه آرا و مشرب‌ها در سپهر عمومی را یک راهبرد برای سلامت و مصونیت جامعه می‌دانست.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

وب‌گاه دنیای اقتصاد

وب‌گاه خبر آنلاین

علی ربیعی در یادداشتی با عنوان «شریعتی جامعه بی‌نظریه» در روزنامه اعتماد نوشت: روشنفکران دینی سرمایه‌ای جز «چند تا خودکار» ندارند و باید بدانند چه بسا این «آخرین نسلی» است که پاسخ خود را از دین می‌جوید و معلوم نیست فرصتی دیگر برای نجات جوانان باشد.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، رونمایی از کتاب «پسر آشیخ محمود» در حالی با حضور جمعی از چهره‌های سیاسی و همچنین فرماندهان دوران دفاع مقدس در محل موسسه ایران برگزار شد که عمده سخنرانان این مراسم از حسین علایی، نویسنده این اثر به‌عنوان یکی از راویان صادق وقایع انقلاب و همچنین دوران جنگ تحمیلی یاد کردند. مؤثر در رهبری وقایع دانشجویی در دانشگاه تبریز کتاب «پسر آشیخ محمود»...

وب‌گاه خبر آنلاین

منیبان نوشت: سخنگوی دولت دوازدهم ضمن ابراز نگرانی نسبت به وضعیت انتخابات نهادهای مدنی تصریح کرد: در حال حاضر انجمن‌های علمی حتی با انتخابات نمی‌توانند رئیس و اعضای خود را تعیین کنند، که همه این موارد حوزه عمومی را کوچک می‌کنند. واقعیت امر این است که با چند عنوان گذاشتن نمی‌توان حوزه عمومی را بزرگ کرد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

الهام نامی، بازیگر سریال آتش و باد در اینستاگرام یا اشاره به سانسور عحیب او در صداوسیما نوشت: یغما قطعاً آخرین همکاری من با تلویزیون این روزها خواهد بود...

وب‌گاه خبر آنلاین

عصر آقای [حیدر] علی‌اُف، رئیس‌جمهور آذربایجان آمد. از وضع مرزی با ارمنستان خیلی ناراحت است. گفت، یک میلیون آواره دارند و 20 درصد اراضی کشورش در اشغال ارمنستان است و کسی از او حمایت نمی‌کند و ارمنستان به پیشنهادهای صلح، جواب مساعد نمی‌دهد. دعوت کرد به آذربایجان بروم. پیر و فرسوده شده است. از حمایت‌های من در زمانی که در نخجوان بود و اوایل ریاست‌جمهوری‌اش، قدردانی کرد.

وب‌گاه مشرق نیوز

"حل مسائل منطقه‌ای و زندگی عادی جهانی"؛ سخن درستی که در دولت روحانی بد فهمیده شد!

وب‌گاه خبر آنلاین

علی ربیعی در یادداشت «نامه‌ای به دوستان» برای روزنامه اعتماد نوشت: ما از جهان فاصله گرفته‌ایم و فاصله گرفتن از جهان یعنی محروم کردن مردم کشور و آینده مملکت از حق و حقوق‌شان در اقتصاد جهان. هر حرکتی از سوی دولت برای پیوستن به زندگی عادی جهانی را باید قویا حمایت کنیم.