علی ربیعی
علی ربیعی
کانال منتشر کننده خبر افزایش قیمت بنزین، جعلی باشد یا نباشد؛ خبر گرانی بنزین، واقعی باشد یا نباشد؛ به احتمال بسیار، اکثریت مردم این خبر را باور کرده اند و براساس آن برنامه ریزی و زندگی می کنند چرا که به این شیوه اطلاع رسانی مسوولان عادت کرده اند.
ایلنا نوشت: وزیر پیشین تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: یکی از سیاستگذاریهایی که در این دوران باید اتخاذ شود فربه کردن حوزه عمومی و نهادهای مدنی است. متاسفانه اغلب تشکلها از فقدان سیاستگذاری و کاسته شدن از حمایتها و تعدادی دیگر نیز از فشارها و محدودسازیها به بهانههای مختلف_ با ریشه سیاسی_ سخن میگویند.
علی ربیعی در یادداشتی با عنوان «فقر استثنا و فقر قاعده» در روزنامه اعتماد نوشت: برای مواجهه با فقر گسترده (که مطابق آمار نهادهای رسمی بیش از 35 درصد جمعیت کشور را شامل میشود) ضروری است گفتمان فراگیر و تئوریها و مدلهای رفاهی مورد توجه جدی باشد. اقدامات جزیرهای بدون وجود یک سیاست رفاهی همهجانبه نمیتواند نتیجه موثر برای فقرا در بر داشته باشد.
سازندگی نوشت: فائزه هاشمی در یادداشتی به مناسبت نکوداشت زهرا شجاعی نوشت: امروز نسلی بیدار و آگاه خواهان حق انتخاب پوشش، انتخاب سبک زندگی و تغییر نگاه به زن هستند و حالا بعد از گذر آن همه سال با کارنامهای پر از تلاش به حق برایت بزرگداشت میگیرند.
جماران عکسی از دکتر مرادعلی توانا همسر زهرا شجاعی در مراسم نکوداشت او را منتشر کرد.
مراسم ختم خواهرحسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان، بعدازظهر دیروز در مسجد جامع امام صادق (ع) برگزار شد.
مراسم ختم خواهرحسین شریعتمداری بعدازظهر 22 تیر 1402 در مسجد جامع امام صادق (ع) برگزار شد.
نکوداشت خانم دکتر شجاعی و سه تامل» عنوان یادداشت روزنامه اعتماد به قلم علی ربیعی است که در آن آمده: خانم شجاعی در کابینه حضور داشته و الگویی از رجل سیاسی است با بنیادهای فرهنگی و اجتماعی زیستی همراه با سلامت اقتصادی و رفتاری، ضمن آنکه از صلاحیتهای علمی قابل توجهی برخوردار است.
علی ربیعی در اعتماد نوشت: جوامعی که بحرانهای عظیم اجتماعی را سپری کرده یا حتی وقوع مسائل اجتماعی را محتمل میدانند، معمولاً اقدامات احتیاطآمیز، آرامبخش و سیاستگذاریهای مبتنی بر گرهگشایی و حل مسائل اجتماعی را در پیش میگیرند.
به جز علی ربیعی مسؤول کمیته این سه نام جلب توجه میکند: ابراهیم رییسی (رییس سازمان بازرسی کل کشور)، احمد وحیدی ( رییس اداره اطلاعات سپاه) و مصطفی تاجزاده (معاون سیاسی وزارت کشور).
کیهان نوشت: مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری همدان بر ضرورت امیدآفرینی در جامعه تاکید کرد و گفت: هر کس در هر جایگاهی مردم را ناامید کند و بذر امید را در دل مردم بخشکاند، خائن است.
روزنامه جوان نوشت: ادبیات شاذ و توهینآمیز از سوی روحانی و دولتمردانش در مدح برجام از همان زمان مذاکرات برای به نتیجه رسیدن برجام شروع شد و تمام هم نمیشود! آنها مثل آدمیزاد زندگی کردن را زندگی کردن در سایه کدخدا میدانستند و لاغیر!
اقتصادنیوز: معاون سیاسی دبیر کل سازمان ملل متحد از آمریکا خواست تحریمهای یکجانبه علیه ایران را رفع کند.
عصرایران نوشت: علی ربیعی گفت: برجام نه کاغذپاره بود و نه بشکه نفت؛ برجام یعنی زندگی مثل آدمیزاد، برجام یعنی حد فاصل امید به آینده، بخشی از وقایع خیابانی سال 1401 ناشی از ناامیدی بعد از برجام و انتخابات 1400 بود.
علی ربیعی، از مقامات دولت روحانی اخیراً بدون اشاره به تحریمهای صبح برجام و بیدستاوردی برجام گفته است: "برجام یعنی زندگی مثل آدمیزاد"!
دبیرکل سازمان ملل متحد در گزارش به شورای امنیت در خصوص قطعنامه 2231 یک روز پیش از تشکیل نشست شورای امنیت: من همچنان متقاعد هستم که توافق بهترین گزینه موجود برای تضمین ماهیت منحصراً صلح آمیز برنامه هستهای ایران است.