علیقارداشی: امیدوار به کسب سهمیه المپیک هستیم
تهران - ایرنا - رییس فدراسیون تنیس روی میز با بیان اینکه امیدوار به کسب سهمیه المپیک توکیو است، گفت: به دلیل موفقیتهای کسب شده در سال های اخیر، سطح توقعات از این رشته بالا رفته است.
«مهرداد علیقارداشی» پس از اینکه امروز (یکشنبه) برای دومین دوره متوالی رییس فدراسیون تنیس روی میز شد، تصریح کرد: این رشته بهدلیل موفقیتهایی که کسب کرده سطح توقعات را بالا بردهاست و ما باید روند موفقیت ادامه دهیم. تنیس روی میز در 31 استان کشور فعال است و باید این حرکت رو به پیشرفت را افزایش دهیم تا ازهمه استانها بتوانیم ملیپوش داشتهباشیم.
وی با اشاره به اینکه در دوره قبلی مدیریت خود در فدراسیون تنیس روی میز اتفاقات خوبی در جذب حامی مالی انجام شد درخصوص چگونگی کسب سهمیه المپیک گفت: امیدوارم رشته تنیس روی میز المپیکی شود که البته کسب سهمیه انفرادی سخت شده اما امیدوار به کسب سهمیه هستیم
مجمع انتخاباتی فدراسیون تنیس روی میز، صبح امروز (یکشنبه) به ریاست «مهدی علینژاد» سرپرست معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان در آکادمی ملی المپیک برگزار شد. از بین هشت نامزد ریاست این فدراسیون فقط «مهرداد علیقارداشی» و «فاطمه کیوانی» تایید صلاحیت شده بودند که کیوانی امروز در نامهای انصراف خود را از شرکت در انتخابات اعلام کرد. 41 عضو مجمع در این رایگیری حضور داشتند که علیقارداشی تمام آراء را از آن خود کرد.
*س_برچسبها_س*