علی لاریجانی
علی لاریجانی
محمدجواد آذری جهرمی به خبر منتشر شده مبنی بر دعوت علی لاریجانی از وی برای انتخابات مجلس واکنش نشان داد.
اقتصادنیوز: مجموع تحرکات اردوگاه اصولگرایان تا این جای کار نشان میدهد که همچون انتخابات گذشته راه جبهه پایداری از دیگر اصولگرایان احتمالا جدا میشود.
امسال هم بنابه تصمیم معاونت سیمای رسانه ملی فیلم «مختارنامه» در کنار سریال و برنامههای محرمی به پخش خواهد رسید.
لاریجانی در انتخابات ریاست جمهوری 1400 ثبت نام کرد، اما صلاحیت وی توسط شورای نگهبان رد شد. اکنون پرسش این است که آیا علی لاریجانی برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام خواهد کرد و در صورت ثبت نام، صلاحیت او تایید خواهد شد؟
روزنامه دنیای اقتصاد نوشت که گزارشهای رسیده از فعال شدن حسن روحانی و نزدیکانش برای رسیدن به یک لیست انتخاباتی حکایت میکند.
دنبای اقتصاد نوشت: رصد تحرکات اخیر علی لاریجانی و نزدیکانش نشان میدهد احتمال ارائه لیست انتخاباتی ازسوی او جدیتر شده است.
جماران نوشت: غلامرضا نوری قزلجه رئیس فراکسیون مستقلین ولایی مجلس به جماران گفت: در مورد رد صلاحیتها بگوییم آنهایی که رد میشوند و علت آن اعلام میشود، اسناد، مدارک و مستنداتی که بر اساس آنها مشمول یک بندی از این ماده 28 شده و رد شدهاند هم باید ارائه شود، اما این را هم باز حذف کردند و کمیسیون هم به حذف و اشکال شورای نگهبان رأی داد و این هم متاسفانه محقق نشد.
شرق نوشت: علیاکبر صالحی، وزیر امور خارجه اسبق جمهوری اسلامی ایران و رئیس سابق سازمان انرژی اتمی، در گفتوگویی پیشنهاد مذاکره مستقیم و جامع با ایالات متحده را مطرح کرد. صالحی در گپو گفتش با «انتخاب» با بازخوانی تاریخی از مذاکرات مستقیم سالهای اخیر با آمریکاییها اذعان کرد که «ما در چالش با آمریکا همواره درباره موضوعات خاص گفتوگو کردهایم، مثلا درمورد افغانستان یا عراق یا بحث آزادی...
ظاهر قضیه قشنگ و موجه است و مثلا معنایش این است که عده ای در مرحله اول بدلیل نداشتن شرایطی مانند سن و مدرک تحصیلی حذف میشوند و کار در مرحله دوم راحت تر انجام میشود، چون تعداد کاهش می یابد.
اعتماد نوشت: جبهه پایداری و طیف منتسب به محمدباقر قالیباف دوباره در حال زدن یکدیگرند؛ اینبار با زبان رسانه و نه از زبان نمایندگان.
«صبحنو» وبسایت «رجانیوز و دسته یاران» را «بزرگترین اپوزیسیون دولت سیزدهم» دانسته که «در تمام دو سال قبل، کاری جز تلاش برای مصادره دولت به نفع خود صورت ندادهاند و سعی در حذف بقیه جریانها و طیفهای اصولگرا داشتهاند.
اعتماد نوشت: جبهه پایداری و طیف منتسب به محمدباقر قالیباف دوباره در حال زدن یکدیگرند؛ اینبار با زبان رسانه و نه از زبان نمایندگان.
دنیای اقتصاد با اشاره به مواضع اصولگرایان در برابر اظهارات اخیر علی اکبرصالحی در باره مذاکره با غرب نوشت: حساسیتها نسبت به آن از سوی جریانات اصولگرا باعث شده تا واکنشهای مخالف تا منتقد این دیدگاه در طول 48 ساعت گذشته فضای رسانهای و مجازی را دستخوش تب و تاب سازد.
اقتصادنیوز: جبهه پایداری و طیف منتسب به محمدباقر قالیباف دوباره در حال زدن یکدیگرند؛ اینبار با زبان رسانه و نه از زبان نمایندگان.
ادبیات مذاکره در سیاست خارجی بار دیگر عرصه داخلی و بهخصوص جریانات سیاسی را مخاطب قرار داده و آرایش و صفبندی موافقان و مخالفان را مجددا به سطح آورده است. این بار اما پای برجام و مذاکره با عربستان در میان نیست و مساله مذاکره همهجانبه با آمریکاست.