علینژاد: اگر میخواهیم در مسیر پیشرفت باشیم باید از تمام ابزارها استفاده کنیم
معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش گفت: اگر میخواهیم در مسیر پیشرفت باشیم باید از ابزارهای دیگر استفاده کنیم و ویروس کرونا ما را مجبور به استفاده از ابزارهای دیگر کرد.
خبرگزاری میزان - مهدی علینژاد در مراسم رونمایی از اپلیکیشن تخصصی تکواندو اظهار داشت: خوشحالم در روز رونمایی از این اپلیکیشن در جمع قهرمانان، پبشکسوتان و خانواده این رشته حضور دارم. تکواندو یکی از موفقترین فدراسیونهای ایران بوده است و در سال 98 یکی از سه فدراسیون برتر کشور بود.
وی ادامه داد: اگر میخواهیم در مسیر پیشرفت باشیم باید از ابزارهای دیگر استفاده کنیم؛ ویروس کرونا ما را مجبور به استفاده از ابزارهای دیگر کرد. تدبیر مناسب و خوبی بود و جا دارد تمام فدراسیونها از این ابزارها استفاده کنند. واقعا ارزشمند است که فدراسیون تکواندو بیش از شصت دوره هم افزایی داشته است و نشان داده کار متوقف نشده است.
معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش افزود: چشم بر هم بزنیم المپیک است. در بخش مردان دو سهمیه توسط تکواندو کسب شده است و امیدواریم در بخش بانوان نیز دو سهمیه کسب کنیم چرا که ما روی افتخارآفرینی تکواندو حساب کردیم. در تلاشیم هر چه زودتر مجوز آغاز فعالیتها و شروع اردوها را دریافت کنیم و در اولین فرصت تمرینات متمرکز را با رعایت پروتکلهل آغاز کنیم. البته ویروس کرونا نشان داد در پیک دوم رفتارهای متفاوتی دارد و برای ما نیز سلامت ورزشکاران در اولویت است.
وی با توصیه به قهرمانان تکواندو عنوان کرد: ورزشکاران عزیز دوران قهرمانی دوران کوتاهی از زندگی است و اگر زندگی 100 سانت باشد دوران قهرمانی تنها 15 سانتیمتر است. کسانی که به حاشیه رفتند دوران قهرمانی کوتاهی داشتند و خواهش میکنم بحث اخلاق و فروتتی سرلوحه ورزشکاران باشد و شرایط الگو بودن را داشته باشد.
معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش گفت: امثال شهید زمانیپور حجتهای تکواندو هستند که در خطیرترین موقعیتها از آب و خاک ایران دفاع کردند و جلوی قوم خطرناک داغش ایستادگی کردند و نهایتا به فیض شهادت رسیدند. امیدوارم این شهدا الگوی قهرمانان باشند و قهرمانان نیز الگوی جوانان باشند. خانواده تکواندو خانواده باشخصیت و با شناسنامهای است و به عنوان کسی که در نوجوانی تکواندو کار کردهام از حضور در این خانواده به خود میبالم.