فخری: اولویت ما برای پاکدامن کسب مدال است نه پرچمداری / مراسم بدرقه کاروان المپیک 10 تیر برگزار می شود
رئیس مرکز نظارت بر تیم های ملی گفت: اولویت ما برای پاکدامن کسب مدال است نه پرچمداری.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پیمان فخری رئیس مرکز نظارت بر تیم های ملی درباره جلسه ستاد عالی بازیهای المپیک و پارالمپیک اظهار داشت: آخرین جلسه ستاد عالی بازی های آسیایی و المپیک بود که در روز گذشته در محل وزارت ورزش و با حضور وزیر محترم، معاون وزیر، ریاست و مسئولین کمیته برگزار شد. از مهمترین نتیجه این جلسه انتخاب پرچمدار المپیک بود که پس از بحث و نظرسنجی که از روسای محترم فدراسیون انجام شده بود 4 ورزشکار به مرحله نهایی برای گزینه پرچمداری انتخاب شده بودند که در نهایت صمد نیکخواه بهرامی کاپیتان تیم ملی بسکتبال به عنوان پرچمدار این دوره از رقابت ها انتخاب شد.
وی با اشاره به ورزشکاران دیگر برای انتخاب پرچمداری افزود: پرچمدار باید از تیم هایی انتخاب می شد که در آن زمان در توکیو حضور داشتند. خیلی از تیم ها در جدول های زمانی مختلف اعزام می شوند و در زمان افتتاحیه در توکیو حضور ندارند. در زمان افتتاحیه 7 تیم ورزشی ما حضور داشتند و نیکخواه بهرامی از بین میرهاشم حسینی از تکواندو، علی پاکدامن از شمشیربازی و میلاد عبادی پور هم از والیبال، با اکثریت آراء انتخاب شد.
فخری در پاسخ به این سوال که چرا مانع حضور علی پاکدامن به عنوان پرچمدار شد، اظهار کرد: مجتبی عابدینی هم در نظرسنجی های دور اول انتخاب شده بود. ما 5 سال هست که برای روز 2 مرداد زحمت کشیدیم و حالا در 1 مرداد پاکدامن خود را خسته کند. به دلیل مسائل امنیتی 6 ساعت آن ها را زودتر فرا می خوانند که این اتفاق باعث از دست رفتن فردای ورزشکار ما می شد. من علی رغم اینکه یک اتفاق بزرگی محسوب می شد ولی هدف اصلی در المپیک که کسب مدال است را اولویت قرار دادم و ضمن احترام به جامعه ورزشی شمشیربازی این اجازه را به او ندادم.
رئیس مرکز نظارت بر تیم های ملی ادامه داد: موضوع بعدی جلسه بحث حقوق قهرمانان بود که با چالشی مواجه بودیم از این منظر که حدود یک سال و نیم تا دو سال از نفراتی که کسب سهمیه کرده بودند و قرار بود وارد المپیک شوند، گذشته بود. در برخی از رشته ها مثل کشتی در چند وزن که ورزشکاران کسب سهمیه کردند با نفرات اعزامی متفاوت هستند. ستاد عالی به نفراتی که سهمیه کسب کردند، حقوق 5 میلیونی را به مدت 18 ماه پرداخت کرده است. بقیه ورزشکارانی که سهمیه ای ندارند و قرار شد برای جبران زحمات آنان کل حقوق شان به صورت یک جا پرداخت شود. 11 نفر هم در دور جدید سهمیه گرفتند که آنان هم کل حقوق خود را به صورت یک جا دریافت می کنند.
او همچنین از حواشی اخیر کاراته عنوان کرد: کمیته دغدغه خود را به این موضوع به عنوان یکی از رشته های مهم ورزشی کشور ابراز کرد. جلسه خوبی را داشتیم و من از رئیس فدراسیون تشکر می کنم که به خاطر ورزش کشور کوتاه آمدند و حداکثر ظرف مدت 48 ساعت از این بحران جلوگیری کردند. اجازه بدهیم که کاراته وارد حاشیه نشود. از عصر گذشته هم بچه ها تمرینات خود را شروع کردند.
فخری که با رادیو ورزش گفتگو می کرد، در پایان گفت: 10 تیر ماه مراسم بدرقه خوبی را خواهیم داشت و کلیه ورزشکاران در آن حضور دارند که بتوانیم گردهمایی و برنامه های فرهنگی خوبی برای آنان داشته باشیم. در تیر ماه هم فضای المپیکی خوبی در کشور حاکم می شود. در بیلبوردهای سطح شهر هم شاهد تصاویر ورزشکاران خواهیم بود که امیدوارم اتفاقات خوبی را در المپیک توکیو رقم بزنیم.
انتهای پیام /