جمعه 21 شهریور 1404

سیاسی وب‌گاه فرارو

سیاسی وب‌گاه فرارو

روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی راجع به روز حمله اسرائیل به منطقه‌ای در غرب تهران (26 خرداد)، موضوع استفاده محافظان، همراهان و رانندگان سران کشور از تلفن همراه و بی‌احتیاطی در رعایت پروتکل‌های امنیتی را مطرح کرد. این رسانه آمریکایی مدعی شد که اسرائیل با استفاده از موبایل همراهان سران کشور، محل جلسه را بمباران کرده است.

سد «شاه قاسم» در یاسوج، مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد، به دلیل بارش‌های کم در چند سال گذشته در حال خشک شدن است. ساخت این سد که از نوع خاکی و سرریز آن از نوع نیلوفری است، در سال 1375 با هدف کشاورزی، گردشگری و تقویت چاه‌های آب شرب شهر یاسوج به پایان رسید. حجم مخزن این سد که به نام یکی از امام‌زادگان یاسوج نامگذاری شده، 10 میلیون متر مکعب است.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران علت اصلی کاهش قیمت‌ها در بازار داخلی را رکود معاملات و کاهش تقاضا دانسته و تصریح کرد: کاهش نرخ ارز در بازار داخلی عامل مهمی در افت قیمت‌ها بوده است. علاوه بر این، نبود تقاضا در بازار باعث شد شاهد کاهش‌های نسبتاً خوبی در قیمت‌ها باشیم.

«محله شجاعیه غزه برای ما چیزی بیش از چند ساختمان بود. این محله، جامعه ای از روابط نزدیک، تاریخ مشترک، و خاطرات را دربرمی گرفت. ما صبح زود از نانوایی های این محله نان داغ می گرفتیم، در گوشه مغازه‌ها با هم گپ می زدیم و در مسجد تاریخی "ابن عثمان" در ماه رمضان جمع می شدیم. این محل ها همان جاهایی بودند که کودکان در آن ها بازی می کردند و خانواده ها جشن می گرفتند و در شرایط سخت و راحت از یکدیگر...

فیلم «پدر، مادر، خواهر، برادر» داستان افرادی را روایت می‌کند که هر کدام رازی را دارند، آنها حالا فرصتی را پیدا کرده‌اند تا درباره این رازها با یکدیگر گفت‌گو کنند.

فیلم سینمایی «هیچ راه دیگری نیست» درباره زندگی انسان‌هایی است که تبدیل به یک عروسک خیمه شب بازی دنیای سرمایه‌داری شده‌اند و زمانی که به اجبار کنار می‌روند، دچار فروپاشی می‌شوند.

این 5 عادت رایج می‌توانند اعتماد تیم و حضور رهبری شما را تضعیف کرده و شما را به رهبر کم‌اثر تبدیل کنند.

گیرمو دل‌تورو با فیلم «فرانکنشتاین» روایتی شاعرانه، فلسفی و بصری خلق کرده که ضمن ادای احترام به سنت‌های سینمایی گذشته، به شکلی تکرار متفاوت، رابطه خالق و مخلوق را بازتعریف می‌کند.

ستاره ایرانی جدید النصر احتمال دارد امروز نخستین بازی خود با پیراهن این باشگاه را انجام بدهد.

مدافع رئال مادرید، که یکی از مقصران اصلی شکست مانشافت در اسلواکی بود، پس از سوت پایان بازی گفت‌وگویی پرتنش در رختکن داشت.

کارلوس کی‌روش و کاروان تیم ملی عمان در هتلی اقامت دارند که خبرنگاران ایرانی نیز در آنجا مستقر شده‌اند.

امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، در پایان مسابقه اعتراض تندی نسبت به داور ازبکستانی داشت.

وینگر ایرانی لخ پوزنان برای دومین اردوی متوالی دور از جمع شاگردان امیر قلعه‌نویی است.

رئیس حزب دموکرات اقلیم کردستان عراق در مراسم نام‌گذاری خیابانی به نام «پیشمرگه» در پایتخت فرانسه، حضور یافت.

یک مخاطب معترض به اجرای سهیل مستجابیان گفت: شوخی جنسی تا کِی؟ تا چه زمانی باید این شوخی‌ها مدام تکرار شود؟ سینما، تئاتر و همه‌جا پر از این شوخی‌های سطح پایین شده.

وزیر امور خارجه تأکید کرد: در دیدار با مقامات عالی‌رتبه قطر، تمامی سوءتفاهم‌های گذشته برطرف شد و طرفین بر ادامه همکاری برای امنیت منطقه و تبادل نظر درباره پرونده هسته‌ای ایران توافق کردند.