چهارشنبه 17 اردیبهشت 1404

سیاسی وب‌گاه فرارو

سیاسی وب‌گاه فرارو

روند حوادث نشان داد که انتخابات ریاست جمهوری که در آن بشار اسد با 95 درصد آرا پیروز شده بود از جنس همان انتخاباتی بود که صدام حسین 100 درصد آرای آن را به خود اختصاص داده بود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: «تروریست‌ها همین حالا دارند برای حمله به عراق آماده می‌شوند. در شمال سوریه یک اردوگاه آمریکایی وجود دارد که 11 هزار داعشی با خانواده‌های خود در این 4 سال گذشته آموزش داده شده‌اند. احتمال دارد در ماه‌های آینده این‌ها به موصل یا تکریت عراق حمله کنند.»

عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، در نشست خبری گفت: «اخیراً از آقای رئیس مجلس شنیدم گفتند اگر اصلاحات و پیشنهادها را بدهند، حتماً به آن توجه می‌کنند و ان‌شاءالله با اصلاحات این قانون را نهایی کنند که دولت هم بتواند با نگاه وفاق آن را اجرا کند.» مشروح صحبت‌های او را در این باره در این ویدئو ببینید.

در راستای پیگیری آخرین وضعیت سفارت سوریه در تهران، یکی از کارکنان محلی سفارت گفت: «سفارت به کار خود مشغول و در حال انجام کار‌های روزمره خود است و درخواست‌های مراجعین را مورد بررسی قرار می‌دهد.»

«یکی می‌گوید، کار کار امریکاست، بدون هماهنگی با امریکا که نمی‌شد، دیگری می‌گوید، بابا اینها همه برنامه‌ریزی شده است، شما چقدر ساده‌اید، بعدی می‌گوید خوب شد، مردم خلاص شدند از دست یک نظام غیرانتخابی و... یکی باید به این عزیزان تحلیل‌گر بگوید که یک دقیقه دندان روی جگر بگذارید، صبر کنید، به خدا هیچ کس منتظر تحلیل‌های درخشان و موشکافانه شما نیست و اگر اظهارنظر نکنید، نمی‌گویند که خدا به...

«چنین خطای نگرشی و تحلیلی فقط به مورد خاص سوریه منحصر نیست بلکه دیگر ابعاد تحلیلی حکومت را نیز در برگرفته است و حتی می‌توان گفت که به نوعی در بخشی از سیاستگذاران به صورت اپیدمی درآمده است. پس از شکست اسد در عرض چند دقیقه دستگاه مهم توجیه‌گری راه افتاده است عین گربه مشهور به گربه مرتضی علی هستند. آنها را هر جور بیندازید بالا چهار دست و پا می‌آیند پایین.»

سخنگوی دولت در پاسخ به این سؤال که «آیا ایران تا کنون با گروه‌های مسلح مستقر در سوریه ارتباطی برقرار کرده است؟» گفت: «تمام پیگیری‌های لازم برای حفظ منافع ملی کشور در سوریه انجام خواهد شد، اما لازم است ثبات حداقلی در آن کشور وجود داشته باشد. تمام تماس‌ها و رایزنی‌ها به منظور حفظ منافع ملی و با درنظر داشتن شرایط انجام خواهد شد.»

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها در مجلس شورای اسلامی در واکنش به اجرایی شدن قانون عفاف و حجاب گفت: «بخشی از بی‌حجابی اعتراض به عملکرد ماست. اگر ما این مشکلات را حل کنیم، بعد از آن طبیعتاً می‌شود با فضای بهتری این کار را انجام داد.»

پیگیری‌ها از راهرو‌های بهارستان نشان می‌دهد موضوع تکذیب تعویق ابلاغ قانون حجاب و عفاف با فشار اعضای جبهه پایداری صورت گرفته است. جبهه پایداری که طی ماه‌های اخیر، جدای از دست دادن ساختار اجرایی و مدیریتی کشور، دامنه وسیعی از دستاورد‌های قبلی خود را از دست داده، اجرای قانون حجاب و عفاف را موقعیت مناسبی برای فشار به دولت دانسته و تلاش می‌کند از این طریق حضور و اثرگذاری خود را در عرصه سیاسی...

سخنگوی دولت چهاردهم گفت: «موضوع بدهی‌های سوریه به ایران فراتر از اختیار دولت‌هاست و در مجموعه‌های حاکمیتی تصویب می‌شود.»

سخنگوی دولت در واکنش به اظهارات سعید جلیلی، نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی، گفت: «اگر نقد مبتنی بر کار کارشناسی و واقعیت و داده‌ها و آگاهی باشد، ما از آن استقبال می‌کنیم. پیشنهاد می‌کنیم دوستانی که می‌خواهند در سایه باشند، کاملاً به روشنی بیایند و از سایه خارج بشوند. فضای جامعه فضای گفتگوست و ما آمادگی شنیدن داریم.»

«مشکل قانون عفاف و حجاب فقط در اجرایی نبودن یا حتی پیامد‌های بی‌ثبات‌کننده و واکنش‌برانگیز آن از سوی طیف وسیعی از جامعه خلاصه نمی‌شود. این قانون مشکل ساختاری دارد و این مشکل به نوبه خود ساختار نظام جمهوری اسلامی را هم تغییر می‌دهد. در واقع، این قانون نه ربطی به عفاف و حجاب دارد و نه به این حوزه‌ها محدود می‌شود. این قانون نوعی نظارت توتالیتر بر زندگی و حیات فردی شهروندان را به تمام ارکان...

خوش‌چشم، کارشناس تلویزیونی شبکه افق، اظهار کرد: «سوریه یک بخش از محور مقاومت بود، بخش‌های دیگر هنوز پابرجاست.» مشروح گفته‌های او را در این ویدئو ببینید.

مدیر پژوهشگاه دانش‌های بنیادی در اسفند 69 شب حمله آمریکا به عراق گفته بود امکان ندارد حمله کند و در آذر 1403 شب سقوط اسد هم بسیار بعید دانست و هر دو اتفاق افتاد! این بی‌اطلاعی او را از جریانات انقلاب به این حساب می‌گذاشتیم که در اوج انقلاب 57 ایران نبوده و در امریکا تحصیل می‌کرده و خانواده‌شان هم سیاسی نبودند، ولی انتظار می‌رود به اقتضای 45 سال بعد که در ایران و در جریان تحولات و یک...

«ما خانواده‌های شهدای حرم به دقت اوضاع و تحولات منطقه را رصد می‌کنیم اخبار ناگوار سقوط شهر‌هایی که خون شهدای مان در آنجا ریخته شده را دنبال می‌کنیم ولی به فرماندهانمان اعتماد داریم و صبر می‌کنیم و از همه کسانی که قلم در دست دارند و اهل تحلیل هستند درخواست داریم؛ مبادا در نقد‌ها و تحلیل‌ها، جبهه مقاومت و محور آن یعنی جمهوری اسلامی را تخریب کنید که این از بین بردن وحدت و حربه دشمن است.»

«به هرچه می‌خواهیم دست بزنیم، می‌گویند به این دست نزن، در برق مشکل داریم، در آب مشکل داریم، در گاز مشکل داریم... همه چیز پر از مشکل است. به هر جا دست بزنیم، یک جا دردش می‌آید.» این نوع ادبیات شاید اشی از آن است که وقتی جایی که می‌خواهیم برویم، جز به رؤیا نمی‌ماند و اینکه چرا باید به آنجا برویم، هم اصولاً مشخص نیست، طبعاً سازمان اداری و اجرائی هم خود را بیگانه احساس کرده و کاری جز گذران...