چهارشنبه 17 اردیبهشت 1404

سیاسی وب‌گاه فرارو

سیاسی وب‌گاه فرارو

یک روزنامه اصولگرا از رسانه ملی و حاکمیتی به دلیل تحلیل غلط حوادث سوریه به شدت انتقاد کرده است.

«حرف اول و آخر نباید همان باشد که زمامداران می‌گویند. حرف و تصمیم زمامداران فقط هنگامی ارزش دارد که نظر مردم نیز آن را همراهی کند.»

عضو شورای‌عالی فضای مجازی و وزیر دولت پیشن از قانون عفاف و حجاب انتقاد کرد و گفت: «مردم را اذیت نکنیم. انقلاب نکردیم که زور بگوییم.»

در شرایطی که بحران‌های بین‌المللی به دلیل تغییرات ژئوپلیتیک پیچیده‌تر شده‌اند، تضعیف داخلی دولت تنها موجب می‌شود که جریان‌های برانداز قدرت بیشتری پیدا کنند.‌

حالا شما که این همه شعار می‌دهید، کجا را گرفته‌اید؟ یا آن دیگری [سعید جلیلی] بدون هیچ دلیلی به‌جای پذیرش اشتباه‌های ویرانگر خود می‌گوید که ما پشت خیمه دشمن رسیده‌ایم: «آن چیزی که مهم است، این است که در رویکرد خود دچار تردید نشویم. تردید، عامل اصلی شکست است. دشمن زمانی که می‌بیند ما به پشت خیمه او رسیده‌ایم، اقدام به ایجاد تردید می‌کند.» یادتان است پس از حمله آخر اسرائیل گفتید این حمله...

«شکست سوریه زیر چکمه‌های تحریرالشام پیش از آنکه فیزیکی و ناشی از حضور باشد، در حوزه رسانه‌ای صورت گرفته بود. تحریرالشام هنوز کیلومترها به حلب فاصله داشت ولی تیم رسانه‌ای آنها حلب را در تسخیر آنها اعلام می‌کردند و رسانه‌های العربیه و الجزیره هم با تولید فیلم‌های ساختگی و آرشیوی شکست نیروهای سوری و فرار سربازان را به نمایش می‌گذاشتند. همه این اتفاقات ناشی از ماه‌ها آموزش رسانه‌ای بود...

این روز‌ها بحث داغ، تحلیل شیوه رأی‌دهی و چرایی رأی‌دهی مردم به کاندیداهاست. فضای علمی و آکادمیک هم دهه‌هاست درباره انتخابات و رفتار رأی‌دهی و نوع برخورد مردم با همه‌پرسی به تحقیق پرداخته و کتاب‌های اگرچه نه‌چندان زیاد، اما مفیدی در این باره منتشر شده است. اساتید دانشگاه معتقدند جلیلی با 71درصد و زاکانی با 26 درصد بیشترین نقش را به عنوان رقیب برای پیروزی مسعود پزشکیان داشته‌اند. اما...

شاید عده‌ای فکر کنند این روز‌ها بنیامین نتانیاهو خوشحال‌ترین فرد دنیا به‌خاطر سقوط دمشق است. اما این عده اشتباه می‌کنند. نوع واکنش برخی روشنفکران غرب‌زده ما و طیفی از مدعیان اصلاحات (نه همه آن‌ها) نشان می‌دهد آن‌ها بیش از نتانیاهو از اوضاع حاکم بر سوریه خوشحال‌اند.

سوریه نیز مانند دیگر کشور‌ها در منطقه باستانی که امروز با نام خاورمیانه می‌شناسیم، تاریخی پرفراز و نشیب دارد. حکومت در آن بار‌ها تغییر کرده و در دوران معاصر نیز کودتا‌های متعددی در آن رخ داده است. حافظ الاسد رئیس‌جمهور پیشین سوریه آخرین فردی بود که در این کشور دست به کودتا زد. با این تغییر و تحولات سیاسی، پرچم سوریه نیز دستخوش تغییر می‌شد.

رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه نباید به بهانه کمبود انرژی تولیدکنندگان با مشکل مواجه شوند، اظهار کرد: حاضرم حتی برق یا گاز مجموعه نهاد ریاست‌جمهوری و محل سکونتم قطع شود، اما تولیدکنندگان برای تامین انرژی خود به مشکل برنخورند.

بقایی خاطرنشان ساخت آنچه باعث وضعیت کنونی در مورد اجرای برجام شده است، نه فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای و گام‌های جبرانی ایران، بلکه خروج یکجانبه یک عضو و قصور سه عضو اروپایی از اجرای تعهدات خود است.

روح الله مومن نسب، دبیر ستاد امر به معروف استان تهران، در یادداشتی انتقادآمیز به لغو فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی پرداخت.

«گریگور هاکوپیان» سفیر جدید جمهوری ارمنستان در آغاز ماموریت دیپلماتیک خود در کشورمان با دکتر سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و رونوشت استوارنامه خود را تسلیم کرد.

وی تاکید کرد: با توجه به عمق تحلیل‌های رهبر معظم انقلاب یقین دارم انشالله بیانات ایشان در این دیدار چراغ راهی برای همه تحلیلگران و همه آنهایی که می‌خواهند در عرصه تبیین و محتوا عمل کنند، خواهد بود.

آیت الله العظمی سید علی محمد دستغیب تاکید کرد: درباره این قانون حجاب (که تبصره‌های زیاد و سختی در آن گذاشته‌اند) به نظر می‌رسد که مشکل را حل نمی‌کند و همچنین از نظر بنده خلاف شرع است و پول گرفتن بیخود از افراد خاطی هیچ وجه شرعی ندارد؛ لذا به نظر می‌رسد آقایان نمایندگان که این قانون را نوشتند از ایشان خواهش می‌شود روی این قانون خط قرمزی بکشند، زیرا به هیچ وجه قابل ملاحظه و تصحیح نیست...

جوادی یگانه استاد دانشگاه برای آنها که دل به فردای براندازی بسته‌اند نوشت: امروز دقیقا «فردای براندازی» در سوریه است و همین امروز، اسرائیل 150 بار به سوریه‌ی بی‌دفاع حمله کرده است و اشغال کرده. مساله اسراییل، ویرانی ایران است نه سرنگونی جمهوری اسلامی. آنها همه منطقه را ضعیف و پرآشوب و سرگرم به خود میخواهند.